HOROSCOP 17 septembrie 2023

HOROSCOP 17 septembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 17 septembrie 2023.

Berbec

Astăzi simţi că ai energie, lucru care te va ajuta să-ţi împlineşti visurile, nu-i mai asculta pe cei care încearcă să-ţi taie elanul. 

Taur

Mai multe activități neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele întâlniri. Nu dispera, cu răbdare le rezolvi pe toate şi îţi va rămâne timp şi pentru tine.

Gemeni

Te simţi nemulţumit, vrei să faci schimbări prin casă, sau îţi regândeşti priorităţile. Fii precaut însă şi nu te suprasolicita.

Rac

Unele evenimente prin care ai trecut te fac să te simţi dezorientat. Nu ai timp de pierdut, trebuie să te concentrezi pe ce ai de făcut, aşa că, încearcă să te detaşezi. 

Leu

În ultimele zile te-ai simţit uşor obosit. Caută sprijin în familie, cineva te va ajuta şi, astfel, vei putea să iei o pauză. Poate mai ai câteva zile de concediu rămase de peste vară...

Fecioară

Evită să-ţi mai controlezi partenerul de viaţă, se poate ajunge la un conflict nedorit. Dacă vrei să mai aibă încredere în tine, fii discret.

Balanţă

Ascultă-i pe cei din jurul tău, nu lua decizii fără să-i consulţi. S-ar putea crede că vrei să te izolezi. Fă-ţi timp pentru prieteni, nu mai amâna întâlnirile.

Scorpion

E duminică şi ai vrea să petreci timp cu familia, dar șeful îți cere să termini neapărat ceva pe luni. Poate reușești să îl convingi că nu e chiar atât de urgent...

Săgetator

Astăzi ai chef să deraiezi de la obişnuinţe, să fii un pic trăznit şi imprevizibil. Ai grijă să nu deranjezi pe cineva cu neconformismul tău.

Capricorn

Trebuie să faci puţină ordine în viaţa ta! Începe de azi, e un moment bun pentru schimbări. Dacă ceri ajutorul partenerului vei vedea că se va oferi să te ajute.

Vărsător

Dacă ţi se pare că ai o zi agitată, ai dreptate, aşa este. Nu te lăsa doborât de situaţie, e trecătoare, trebuie doar să ai răbdare.

Peşti

Astăzi poţi fi creativ. Ai idei originale, inovatoare, ce pot să-ţi atragă o mult dorită apreciere a celorlalţi. Poţi primi o veste ţinând de o călătorie sau, poate, de un câștig neașteptat... 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza