HOROSCOP 17 august 2018

HOROSCOP 17 august 2018

HOROSCOP 17 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 17 august 2018.

HOROSCOP 17 august 2018 - Berbec

Nu esti in apele tale si din aceasta cauza o sa te comporti mai ciudat cu cei din jur. Incearca sa iesi din starea cat mai repede, altfel risti sa strici momente importante alaturi de cei dragi.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Taur

Evenimentele care au loc in viata personala iti acapareaza toata atentia si nu te mai intereseaza nimic altceva. Ai ajuns sa ignore pana si mesajele disperate pe care ti le trimite cineva de la job.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Gemeni

Incearca sa nu te mai lasi influentat de grijile materiale si incearca sa te concentrezi asupra celor dragi din jur. Familia te vrea aproape si vei ajunge sa regreti mai tarziu daca pierzi anumite momente.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Rac

Odihneste-te cat mai mult astazi, pentru ca maine te asteapta o zi destul de grea. Vei avea nevoie de multa energie pentru a face fata programului pus la punct de prieteni.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Leu

Stai cu ochii pe telefon toata ziua. Raspunsul pe care il astepti deja de prea mult timp o sa vina astazi. Din pacate, nu va fi ceea ce sperai. Asta te va obliga sa faci niste schimbari de planuri.

 

HOROSCOP 17 august - Fecioara

Oboseala isi spune cuvantul si te bucuri la gandul ca vine weekend-ul. Pana atunci, insa, mai sunt cateva ore si va trebui sa incerci sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut azi...

 

HOROSCOP 17 august - Balanta

Daca nu esti pe faza azi, vei avea parte de o disputa care ar putea dura ore in sir, cu o persoana foarte orgolioasa care refuza sa recunoasca atunci cand greseste. Daca vrei sa scapi usor, mai lasa de la tine…

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Scorpion

Esti plin de energie si vrei sa-i implici pe toti in ceea ce faci. Fii mai temperat,  sa nu-i ametesti pe cei din jur cu viteza ta. Un lucru e sigur: reusesti sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Sagetator

Dimineata te trezesti cam obosit si nu prea esti in forma, dar iti revi mai tarziu cand primesti o veste minunata. Spre seara, inca o surpriza, de data asta din partea cuiva din familie.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Capricorn

Reusesti sa achizitionezi un lucru la care visai de mult timp. Merita sa sarbatoresti asta asa ca, profita de weekend si planifica o iesire undeva în afara orasului sau macar la un restaurant.

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Varsator

Reactionezi puternic la o veste primita si cei din jur te privesc speriati pentru ca nu inteleg ce se intampla. Asta e felul tau de a te bucura si, ce-i drept, nu-ti cunosc obiceiurile decat cei foarte apropiati. 

 

HOROSCOP 17 august 2018 - Pesti

Ti se ofera sansa de a castiga niste bani in plus, insa mai ai nevoie de ajutorul cuiva si nimeni nu pare interesat. Totusi, iti va fi alaturi cineva la care nici nu te-ai fi gandit.

Comenteaza