HOROSCOP 16 mai 2023

HOROSCOP 16 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 16 mai 2023.

Berbec

Primesti o veste buna si asta te face sa fii ceva mai activ decat de obicei. Dupa-amiaza ti-o petreci cu prietenii si descoperi un sport care iti va fi pe plac.

Taur

Aflii detalii despre un subiect tabu. Ti se pare incredibil si, pret de cateva ore, o sa „investighezi" totul, in amanunt. Nu uita ca ai un proiect de predat. Amana munca de detectiv pe alta data si ocupa-te de ce e mai urgent.

Gemeni

In sfarsit o zi asa cum meriti sa ai! Esti foarte fericit datorita unei realizari profesionale care te ridica, deodata, la un alt nivel. Nu te asteptai ca rezultatele sa apara atat de repede.

Rac

Nimeni nu te va recunoaste azi. Tupeul de care dai dovada ii uimeste pe toti. De obicei, esti cam timid, stai in coltul tau si nu te bagi. Astazi, ceva va produce un declic.

Leu

Insisti sa incepi un proiect, dar cei cu care te asociezi vor sa le garantezi ca lucrurile vor decurge asa cum trebuie. Undeva, ceva nu merge. Ori tu esti prea dispus sa risti, ori ceilalti nu vor sa riste chiar nimic.

Fecioara

Evita orice speculatii financiare, azi, ca sa nu intri intr-o incurcatura. Chiar daca unele oferte iti fac cu ochiul, nu semna nimic pana nu analizezi mai bine. Nu e nicio graba, si maine e o zi!

Balanta

Nu esti bine dispus si nu ai chef de nimic, mai ales de agitatia de la munca. Decat sa te inchizi in birou si sa te ascunzi de ceilalti, mai bine iti iei o zi libera si hoinaresti pe strazi. In final, ar putea fi o zi interesanta.

Scorpion

Esti pus pe fapte mari astazi. Abia termini ce ai in lucru, ca te si implici imediat intr-o alta activitate. Daca continui asa, ai mari sanse sa fi desemnat „angajatul lunii"...

Sagetator

Ai de recuperat o suma de bani imprumutati in urma cu ceva timp, dar te sfiesti sa spui ceva. Lasa rusinea, altfel vei ajunge in situatia de a te imprumuta tu, cand nu vei mai face fata la facturi.

Capricorn

Ai avut parte de cateva discutii tensionate cu partenerul, bineanteles, pe niste banalitati... Acum, dupa ce a trecut furtuna, radeti amandoi. Important e ca nu va lasati pusi la pamant orice adiere de vant!

Varsator

Se apropie o sedinta importanta si tu nu esti pregatit. Lasa totul si concentreaza-te pe ce mai poti face. Sigur exista o solutie. Daca e nevoie, cere ajutorul unui coleg.

Pesti

E abia a doua zi a saptamanii, dar gandul iti zboara la weekend. Te porti ca un copil nerabdator. Ai programat ceva special si vrei sa fie o surpriza pentru partenerul de viata.

 

 

Etichete
Comenteaza