HOROSCOP 16 iunie 2022

HOROSCOP 16 iunie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 16 iunie 2022.

Berbec

Esti obosit si iti sta gandul doar la ceea ce ti-ai programat pentru weekend. Pana atunci mai ai, totusi, putin de lucru. Termina-ti treaba si fugi acasa sa te odihnesti.

Taur

Esti dezamagit. Credeai ca un vechi prieten care te cauta de ceva timp insistent e interesat de cum mai e viata ta, dar afli ca vrea doar sa-i faci un serviciu. 

Gemeni

Esti gata sa faci pasul pentru care te pregatesti de ceva timp. Indiferent ca este vorba despre ceva personal sau profesional, pastreaza-ti calmul si actioneaza conform planului.

Rac

Schimbarile care au loc in viata ta te iau prin surprindere. Lucrurile evolueaza mult prea repede si esti uimit de toate acestea. Parca nici nu ti se intampla tie...

Leu

Ai multa treaba azi si nu vrei sa fii deranjat de nimeni. Cu toate acestea, exista o persoana de care nu reusesti sa scapi. Mereu are ceva de intrebat si te gaseste oriunde ai fi.

Fecioara

Iei totul in gluma in aceasta perioada. Esti pus pe nazbatii si farse. Chiar daca vei fi in centrul atentiei si caracterizat drept glumetul grupului, trebuie sa stii cand sa te opresti.

Balanta

Ai cateva idei de afaceri pe care vrei sa le pui in practica, dar nu ai timp si bani. Poti incepe doar prin a pune la punct un plan pe care sa il gandesti pana la cel mai mic detaliu.

Scorpion

Ai atatea pe cap incat abia mai ai timp sa respiri. Cu toate astea, tot nu vei reusi sa multumesti o persoana. Pastreaza-ti calmul! Incearca sa nu iei in seama toate rautatile.

Sagetator

Vara iti da energie. Esti plin de voie buna si optimism. Tocmai ai pus la cale o intalnire cu prietenii catre sfarsitul saptamanii si abia astepti sa iesiti in natura. 

Capricorn

Accepti sa te implici intr-un proiect chiar daca stii ca o sa ai mult de tras pana o sa aduni roadele. Seara esti anuntat despre o nunta sau un botez ce va avea loc in familie in curand.

Varsator

Te-ai decis sa faci o fapta buna care presupune sa iti iei o zi libera de la servici si sa si investesti niste bani. O sa vezi ca iti va aduce multe satisfactii...

Pesti

In general te deranjeaza daca se baga cineva peste tine la locul de munca, dar astazi nu. Te bucuri pentru ca ai multe de invatat de la niste persoane cu multa experienta.

Comenteaza