HOROSCOP 16 decembrie 2021

HOROSCOP 16 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 16 decembrie 2021.

Berbec

Era timpul sa prinzi curaj! Esti decis ca de azi inainte sa iti impui ideile, iar atunci cand ai dreptate, sa incerci sa-i convingi pe cei din jur de acest lucru fara sa iti fie teama ca te privesc ciudat. 

Taur

Spre dezamagirea celor din gasca, astazi simti nevoia sa stai mai mult pe acasa, in familie. Nu-ti fa probleme, daca iti sunt prieteni adevarati, te vor intelege.

Gemeni

Meriti o mica pauza! Incearca, macar pentru o zi, sa uiti de problemele de la munca si de cei din jur si rasfata-te asa cum iti place. Poate faci o plimbare prin magazine sau iei masa la restaurantul preferat... 

Rac

Nu ai rabdare sa asculti problemele celor din jur cand stii ca nici viata ta nu este chiar in regula, insa asta nu te opreste sa iti ajuti prietenii atunci cand au nevoie de tine. Asta le va reaminti de ce te iubesc atat!

Leu

O sa ai parte de cateva mici realizari. Va fi o zi epuizanta, insa rezultatele bune iti vor da putere sa rezisti. Seara o vei petrece in compania mai multor persoane dragi.

Fecioara

Nu scapi de drumurile de care te-ai ferit in ultima vreme. Mai bine faci ceea ce trebuie si apoi poti sa stai linistit pana cand vei primi noi sarcini.

Balanta

Nu esti intr-o forma maxima, nu te simti prea bine si preferi sa nu participi la un eveniment anuntat pentru sfarsitul saptamanii. Mai ai rabdare, pana atunci sunt sanse mari sa iti revii.

Scorpion

Primesti cateva propuneri de colaborare, insa doar una merita luata in serios. Inainte sa accepti,  sfatuieste-te si cu cei cu care lucrezi. Nu decide nimic fara sa stii ca ai pe cine sa te bazezi.

Sagetator

Astazi ai face orice sa scapi de munca si cauti un motiv intemeiat. Totusi, fa un efort si du-te la serviciu astazi, s-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta, ceva la care sperai de multa vreme. 

Capricorn

Primesti o veste de la cineva plecat departe. Nu credeai ca va veti revedea atat de curand. Urmeaza sa va intalniti in cateva zile. Abia astepti sa vina weekend-ul!

Varsator

Esti putin ingrijorat, afacerile nu-ti merg chiar grozav in aceasta perioada desi muncesti pe branci. Stii bine ca asa merg lucrurile, cu suisuri si coborasuri. Capul sus, mâine e o alta zi! 

Pesti

Ai trecut cu bine de o perioada mai dificila in familie. In sfarsit te poti relaxa, sa-ti iei o vacanta. Daca pleci, du-te undeva departe, sa te rupi putin de tot si de toate. 

Comenteaza