HOROSCOP 13 octombrie 2022

HOROSCOP 13 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 13 octombrie 2022.

Berbec

Chiar daca crezi ca ai dreptate, nu este o zi buna sa te contrazici cu cei de la munca. Incearca sa te calmezi inainte ca vorbele sau gesturile tale sa ii deranjeze pe cei din jur. Risti sa ti se puna anumite etichete.

Taur

Astazi pentru tine lucrurile se invart in jurul banilor. Fie ti se inapoiaza o suma, fie primesti o prima la job. Oricum ar fi, ideea este ca o sa dispui de niste bani ce te vor ajuta foarte mult.

Gemeni

Esti agitat din cauza unor probleme ce tin de familie. Micile neintelegeri care au aparut intre tine si partener pot fi efectul stesului si al oboselii acumulate. Aveti amandoi nevoie de putina relaxare.

Rac

Incearca sa dai mai multa importanta lucrurilor mai mici din jurul tau. O sa realizezi ca detaliile fac deliciul vietii. Daca vrei tot timpul sa ai parte de lucruri marete, o sa fii dezamagit.

Leu

Ai o forma de invidiat astazi. Te simti excelent, ai multa energie. Toata reteta pentru o zi perfecta la locul de munca, dar si acasa.

Fecioara

Esti intr-o stare buna si de aceea o sa te ocupi si de un proiect pe care l-ai considerat cam dificil si pe care l-ai tot amanat. La final vei primi laude din partea cuiva cu o functie importanta.

Balanta

Esti epuizat din punct de vedere psihic. Solutia cea mai la indemana ar fi sa te rupi de ceea ce faci si sa iti dedici toata ziua propriei persoane. Nu ezita sa te rasfeti putin, ia-ti cu tine si niste prieteni, daca asta te-ar face sa te simti mai bine. 

Scorpion

Chiar daca dimineata va fi cam agitata, de la pranz o sa te simti mult mai bine. Seara o sa o petreci impreuna cu prietenii. Fii doar atent la ce mananci, nu stai prea bine cu digestia zilele astea.

Sagetator

Urmeaza o sedinta importanta care ar putea fi decisiva pentru tine. In functie de asta te hotarasti pe ce drum vrei sa o apuci. Totusi, inainte sa-ti alegi calea, rezerva-ti timp de gandire, chiar daca esti obisnuit cu deciziile la secunda.

Capricorn

Te deranjeaza faptul ca cineva cu o functie importanta de la job nu este de acord cu tine. Nu te descuraja. Cauta argumente mai bune si o sa vezi ca isi va schimba parerea. 

Varsator

Ai parte de o zi mai mult decat placuta. Orice incerci sa faci azi, va fi un succes. Pana si din punct de vedere financiar o duci bine, tocmai ai aflat ceva interesant legat de veniturile tale.

Pesti

Semnul pe care il asteptai de cateva zile, il primesti azi. Si lucrurile sunt exact cum sperai sa fie. Nici ca iti puteai dori ceva mai mult, din punct de vedere profesional. Pana si acasa vei avea parte de o surpriza placuta.

 

Comenteaza