HOROSCOP 13 iunie 2023

HOROSCOP 13 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 13 iunie 2023.

Berbec

Discutii lungi, dar constructive, asta te asteapta azi. La finalul zilei vei stii sigur ce trebuie sa faci de acum pentru ca lucrurile sa evolueze in avantajul tau.

Taur

E o zi destul de incarcata. Nu neaparat cu munca, ci cu diverse treburi pe care le ai de rezolvat urgent. In jurul pranzului o sa ai parte de un moment plin de tensiune si trebuie sa iti pastrezi calmul.

Gemeni

Chiar daca unii au impresia ca munca ta e in zadar, nu te lasa descurajat si mergi mai departe. Cere-le sa-ti mai acorde putin timp pana sa inceapa sa emita judecati. Dupa ce vor vedea rezultatele nu vor mai scoate o vorba!

Rac

Parca nici sa respiri nu ai timp. Daca vezi ca se aglomereaza lucrurile prea mult, cere ajutorul cuiva. Altfel nu o ai sanse sa pleci acasa pana se lasa seara. Chiar daca esti ocupat, ai grija la alimentatie, uneori exagerezi cu mancarea nesanatoasa si asta iti creeaza probleme.

Leu

Esti ambitios si nu accepti sa pierzi. Uneori lucrurile se intampla pur-si-simplu si nu ai cum sa intervii. Spune-i cum vrei: soarta, noroc sau ghinion... Invata sa iei lucrurile asa cum vin si nu te invinovatii atunci cand nu este cazul.

Fecioara

Rezultatul muncii tale te face sa te simti extraordinar de mandru. Chiar daca iti sacrifici ore din timpul liber si, uneori, renunti la ceva important pentru asta, tot consideri ca merita pe deplin. Ai grija si la familie, nu o neglija prea mult.

Balanta

Ai foarte multe idei si ai de gand sa faci investitii financiare pentru viitor, asa ca iti petreci timpul cautand informatii. Seara o sa petreci mai mult timp alaturi de prieteni si acestia te vor incuraja sa continui ce ti-ai propus.


Scorpion

Este o perioada plina de rasfat pentru tine. Cineva apropiat iti face un cadou de a carui valoare nici nu indraznesti sa te interesezi, iar la job, colegii te sustin in toate: daca vrei cateva ore libere, se ofera sa faca ei munca ta fara a cere nimic in schimb.


Sagetator

Nu este indicat sa faci vreo tranzactie astazi, pentru ca exista sanse mari sa pierzi. Ai in jurul tau o persoana ce te va ajuta fara sa aiba nicio pretentie sa ii intorci serviciul. Profita, ai ocazia sa inveti!

Capricorn

Organizezi o iesire cu prietenii intr-un loc necunoscut, dar pe care vrei sa-l "incerci". Fii atent la toate detaliile, sa nu-ti scape ceva. Pe plan sentimental, urmeaza o perioada de calm si de surprize placute.

Varsator

In sfarsit ai ajuns la final cu proiectul care iti rapea tot timpul si asta te face sa te simti foarte relaxat. Incepi sa iti faci planuri pentru concediu si te bucuri cand afli ca poti ajunge unde iti doresti.

Pesti

Ti se va intampla un lucru deosebit: vei intalni o persoana draga sau ti se va implini un vis mai vechi. In cuplu, ai mai multa grija la relatia cu partenerul de viata, care se simte cam neglijat si ia atitudine.

Comenteaza