HOROSCOP 13 februarie 2020

HOROSCOP 13 februarie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 13 februarie 2020.

Berbec


Iei parte la un eveniment important pentru tine si din aceasta cauza tremuri de emotii. Incerci niste exercitii de respiratie ca sa-ti treaca, dar nu par a fi cu efect. Nu ai de ales, va trebui sa faci fata cumva pana la final.


Taur

Nu ai putut sa faci tot ceea ce aveai in program astazi si asta te indispune. Problema vine din lipsa de organizare. Te-ai decis sa pui pe hartie ce urmeaza sa faci, in detaliu si incerci sa respecti tot. Vei vedea ca lucrurile vor merge mai usor asa.

Gemeni

Esti nevoit sa muncesti mai mult in aceasta perioada daca vrei ca in urmatoarele saptamani sa iti poti permite putin timp liber. Chiar daca va fi mai obositor, orele de munca in plus te vor ajuta mult sa avansezi cu proiectul tau.

Rac

Astazi esti cam impulsiv si din aceasta cauza risti sa ai parte de cateva momente neplacute. Daca nu vrei sa ai necazuri, ai grija la ceea ce spui. Pana la urma, tu esti cel care va avea de suferit din cauza deciziilor gresite. Fii mai cumpatat.

Leu

Nu ai de ales. Esti nevoit sa iei parte la un eveniment care are loc in familie la care stii sigur ca nu te vei simti in largul tau. Noroc cu ideea partenerului de viata care are un plan interesant. Asta te va scuti de a mai participa.

Fecioara

Totul iti merge ca pe roate de parca traiesti intr-un vis. Castigi bine, prietenii iti sunt alaturi, iar profesional avansezi de la o saptamana la alta fara mari eforturi. Nu uita de partener, ai cam neglijat relatia in ultima perioada.

Balanta

Astazi te ocupi mai mult de probleme ce tin de familie. Cineva are nevoie de ajutorul tau inca de dimineata, asa ca esti nevoit sa lasi deoparte ceea ce se intampla la birou. Chiar daca nu o arata, superiorul tau este deranjat de faptul prin absenta ta se va incetini mersul unui proiect.

Scorpion

Esti foarte practic si gandesti lucrurile logic. Dovedesti ca esti capabil sa rezolvi in cateva minute ceea ce altora le-ar lua ore bune. Asta este bine, pentru ca vei putea ajunge sigur la intalnirea pe care ai planificat-o cu cativa prieteni.

Sagetator

Constati ca iti complici singur viata. De la munca ar fi trebuit sa mergi direct acasa, insa i-ai promis cuiva ajutorul fara sa stai prea mult pe ganduri. Ai grija, risti sa dai peste cap programul facut de partener...

Capricorn

Te-ai decis sa cumperi ceva si orice ti se spune nu iei in seama. Stii ce vrei si nimic nu mai conteaza, indiferent de consecinte. Totusi, n-ar strica sa mai evaluezi odata lucrurile. S-ar putea sa constati ca lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu.

Varsator

Daca in ultima perioada vestile bune te-au cam ocolit, astazi un telefon iti va schimba cu totul ziua. Chiar aveai nevoie de asta pentru a te mai relaxa putin. Acum stii sigur ce ai de facut in urmatoarele saptamani.

Pesti

Astazi empatizezi mai mult cu cei din jur. Ceea ce auzi astazi la locul de munca te induioseaza pana la lacrimi. De obicei, nu te lasi afectat de astfel de povesti, insa acum reactionezi si decizi sa faci ceva ce-i va emotiona pe toti.

 

Comenteaza