HOROSCOP 12 ianuarie 2023

HOROSCOP 12 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru joi, 12 ianuarie 2023.

Berbec

Esti preocupat de ceva ce tine de job. Problema este ca esti atat de concentrat asupra acestui lucru, incat ii ignori pe cei dragi. Este un comportament foarte urat si meriti o lectie.

Taur

Ai facut o alegere nepotrivita si acum incerci sa schimbi tot. Nu este prima data cand se intampla si cei din jur isi dau seama de ceea ce incerci sa faci. 

Gemeni

Astazi te enerveaza toti. Ajungi sa ai impresia ca au vorbit intre ei sa iti distruga ziua. Poate problema este la tine. Esti prea stresat si din cauza asta

Rac

Te asteapta o zi linistita. La locul de munca nu se intampla nimic notabil, iar acasa lucrurile par normale. Doar pe seara vei avea parte de cateva emotii din cauza unui telefon.

Leu

Nu te grabi. Trebuie sa faci ceva de care o sa depinda viitorul familiei tale, asa ca incearca sa nu te pripesti. Fiind rabdator si, mai ales, calm, o sa reusesti sa iei decizia corecta.

Fecioară

Cei sapte ani de acasa te impiedica sa spui tot ceea ce simti fata de unele declaratii ale unui coleg de la birou. Cand se vor linisti putin lucrurile, veti sta de vorba despre asta.

Balanţă

Ai o zi buna, dispui de multa energie, asa ca nu sta degeaba, profita de ea facand tot ceea ce vrei. Chiar si cateva ore prin magazine o sa iti prinda bine.

Scorpion

Relaxeaza-te mai mult.  Te preocupa prea mult situatia de la locul de munca, incat ajungi intr-o situatie in care toti sunt calmi, iar tu esti singurul nervos si agitat. 

Săgetator

O zi plina de romantism. Exact cand credeai ca partenerul de viata este mult mai pasionat de munca decat de tine, uite ca iti pregateste o surpriza care iti distruge toate aceste idei gresite.

Capricorn

Esti epuizat si ti-ar prinde bine cateva zile libere. Noroc ca se apropie weekendul si vei putea sa profiti din plin de cateva ore de somn sau de o mica excursie undeva inafara orasului.

Vărsător

Limiteaza-te la cateva lucruri atunci cand cineva te intreaba ce doresti sa faci pe viitor. Risti sa faci prea multe planuri si sa nu apuci sa faci nimic. Seteaza-ti obiective reale.

Peşti

Esti o persoana ambitioasa, iar astazi o sa inteleaga toti asta. Chiar daca stii ca decizia ta este gresita, faci tot posibilul sa iasa ca tine, doar ca sa arati cine este seful.

Comenteaza