HOROSCOP 12 august 2022

HOROSCOP 12 august 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 12 august 2022.

Berbec

Vei avea parte de o zi foarte incarcata, fie la munca, fie acasa. Nici nu mai stii cum sa faci fata la toate. Vezi pe cine te poti baza si cere-i ajutorul. Din punct de vedere financiar, primesti o veste buna.

Taur

Primesti doar  vesti bune azi. Una are legatura cu banii, cealalta e atat de buna incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte de dimineata.

Gemeni

Colegul in care aveai cea mai mare incredere te dezamageste. Ceea ce a facut te poate afecta direct. Cel putin ai invatat o lectie: adevaratele prietenii nu le gasesti la tot pasul.

Rac

Apar niste schimbari la job. Poate un nou loc de munca sau poate o promovare. Esti interesat doar daca si castigurile sunt mai mari. Vezi care sunt si noile responsabilitati…

Leu

Esti decis sa faci ceva ce aveai de gand inca de la inceputul verii, insa nu ai avut timp. Nu mai amana, profita de saptamanile calde care au mai ramas si apuca-te de treaba!

Fecioara

Daca vrei sa faci cateva schimbari in viata ta, incepe cu tine, nu cu ceilalti. Fii mai atent la ce si cat mananci, cat dormi si daca faci destula miscare. N-ar strica sa iti mai innoiesti putin garderoba.

Balanta

Esti foarte harnic in aceasta perioada si reusesti sa rezolvi multe intr-un timp record, nu numai la job, ci si acasa. Chiar si partenerul ramane surprins de implicarea ta.

Scorpion

Dimineata se intampla ceva care te pune pe ganduri. Acum nu mai esti sigur ca proiectul la care muncesti de ceva vreme merita tot efortul. Nu abandona, mai bine cauta o solutie!

Sagetator

Ai ocazia sa faci o schimbare esentiala in viata, despre care crezi ca iti va aduce ceea ce doresti. Prietenii sau familia nu te pot ajuta. Tine minte, esti pe cont propriu!

Capricorn

Te-ai oferit sa rezolvi o problema pentru cineva important din viata ta. Cu toate ca faci tot ce poti, lucrurile nu vor iesi chiar cum ar trebui. Asteapta-te la mici reprosuri.

Varsator

Se termina saptamana si tu nu ai terminat cu ceea ce aveai de facut... Noroc ca ai la cine apela pentru ajutor. Nu uita, le ramai dator celor care se implica, asa ca va trebui sa te revansezi!

Pesti

Vei avea parte de o surpriza de ordin financiar. Nu te asteptai ca lucrurile sa evolueze chiar asa. Din acest moment te poti gandi deja la urmatorul pas.

Comenteaza