HOROSCOP 11 noiembrie 2022

HOROSCOP 11 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 11 noiembrie 2022.

Berbec

Ai avut niste discutii cu cineva din familie care nu intelege ca ai nevoie de mai multa independenta. Te simti controlat la tot pasul si nu iti convine asta. Poate, totusi, exagerezi. Vrea doar sa te protejeze.

Taur

Vei avea o zi linistita. Tot ce ai avut de rezolvat, ai rezolvat, asa ca acum poti rasufla usurat. Totusi, ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul sa faci. Va trebui sa te intorci din drum...

Gemeni

Nu te intinde la cheltuieli mai mult decat iti poti permite acum. Nu te baza pe niste bani pe care inca nu-i ai in buzunar, risti sa intri in datorii. Taie de pe lista ce nu este urgent.

Rac

Te asteapta o zi mai grea la job. Agitatia din jur nu te lasa sa te concentrez. Fa o pauza si iesi putin la aer, poate la intoarcere lucrurile se vor mai linisti.

Leu

Nu mai ai rabdare pana la weekend. Planuiesti de pe acum unde ar urma sa pleci cu prietenii. Dai telefoane, faci liste de cumparaturi, cauti informatii si faci rezervari. Cand vei ajunge la destinatie vei fi deja prea obosit...

Fecioara

Stii ca partenerului de viata nu-i place intarzii, asa ca nu uita sa arunci cate o privire la ceas, mai ales ca astazi ai foarte mult de lucru. Risti sa te iei cu treaba si sa nu mai realizezi cum trece timpul.

Balanta

Desi ai avea multe de terminat la birou, iti gasesti mereu altceva de facut. Ba chiar cauti un motiv sa iesi cu treaba in oras. E clar, azi nu ai chef de munca! Lasi totul pe maine.

Scorpion

Nu ti-ai programat, dar vei avea de facut un drum astazi. Afli asta abia spre dupa-amiaza cand te va suna o ruda sa te roage sa o ajuti cu ceva urgent. Seara ajungi acasa epuizat.

Sagetator

Ai mult de lucru, dar mintea nu isi sta deloc la treaba. Ai aflat ca acasa te asteapta o surpriza si nu mai ai rabdare. Toata ziua o sa stai cu ochii pe ceas. Nu intelegi de ce trece, uneori, atat de greu timpul...

Capricorn

Esti foarte sociabil astazi. La munca ai cate o vorba buna sau un sfat pentru fiecare. Totusi, nu exagera, risti sa fii considerat mult prea insistent. Mai ales ca pe multi nici nu-i prea cunosti.

Varsator

Chiar daca te grabesti, nu semna niciun act fara sa-l citesti cu atentie. Daca nu esti sigur pe ceva, consulta-te cu o persoana avizata. Seara te prinde prin oras si te ajungi acasa mult mai tarziu decat planuiai.

Pesti

Munca intensa din ultimele zile te-a epuizat si ti-ar prinde bine o pauza. O zi sau doua undeva la tara ar putea face minuni. Daca ai unde merge, profita si da o fuga in weekend.

Comenteaza