HOROSCOP 11 ianuarie 2023

HOROSCOP 11 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru miercuri, 11 ianuarie 2023.

Berbec

E o zi cam agitata azi, dar pastreaza-ti cumpatul si tine piept dorintei de a te certa cu toata lumea care parca se misca prea incet pentru a tine pasul cu tine. 

Taur

Ziua la munca trece repede azi, spre seara faci un drum in oras sau te intalnesti cu prietenii. Este posibil sa cunosti o persoana cu care sa incepi sa flirtezi. 

Gemeni

Daca la locul de munca totul merge ca pe roate, in relatia cu persoana iubita pot sa apara unele tensiuni. A trecut ceva vreme de cand nu ati mai stat de vorba serios despre proiectele de viitor.

Rac

Ai mici probleme la serviciu, insa, situatia se va clarifica curand si va fi in regula. Colegii te vad putin stresat si vor sa-ti sara in ajutor, chiar si doar cu o vorba buna.

Leu

Esti intr-o forma buna. Ai multa forta de munca, te gandesti la proiecte de viitor si la imbunatatirea situatiei materiale. Cineva poate sa incerce sa iti puna bete in roate, dar cu putin calm vei trece peste toate.

Fecioară

Atragi toata ziua priviri si unele devin chiar insistente. Desi nu te deranjeaza sa fii in centrul atentiei, ar fi cazul sa ai grija la un moment dat sa spui stop pentru a nu iti face singur probleme printre colegi.

Balanţă

Vei avea o zi cam obositoare. La serviciu vei avea de tras din cauza unor colegi care nu si-au facut bine treaba, iar dupa programul de munca sunt nevoiti sa faca cateva vizite importante unor rude sau prieteni apropiati.

Scorpion

Vrei sa scapi de ceva care te deranjeaza, insa nu prea poti. Trebuie sa accepti ceea ce ti se intampla si sa cauti solutia cea mai buna pentru a rezolva cumva problema. In viata sentimentala se anunta evenimente romantice si relaxante.

Săgetator

Esti greu de abordat astăzi, parca esti surd, nu vrei sub nicio forma sa discuti cu cineva nou. Trebuie sa fi mai receptiv, deoarece este posibil ca in acest fel sa ratezi ceva important pentru viitorul tau.

Capricorn

Din nou o zi plina, ai multa treaba si te simti cam stresat. Pe la amiaza o veste buna te va face sa vezi lucrurile cu alti ochi sa sa faci fata cu bine tuturor provocarilor.

Vărsător

Simti o oarecare distantare fata de partener si vrei sa discuti despre acest lucru, insa acesta nu pare prea dispus sa dezvolte acest subiect. Asta te face sa te intrebi ce se intampla cu voi.

Peşti

Te descurci excelent cu sarcinile primite si acest lucru te entuziasmeaza. Esti deschis noilor provocari. Nu te mai temi de nimic, mai ales cand stii ca te poti baza pe sprijinul partenerului de viata.

Comenteaza