HOROSCOP 11 ianuarie 2022

HOROSCOP 11 ianuarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 11 ianuarie 2022.

Berbec

Ai cam multa treaba astazi, asa ca nu pierde vremea ca nu iti permiti. Spre seara o sa primesti o veste buna din partea unei rude. Asteptai de mult aceasta informatie. Acum poti rasufla usurat.

Taur

Mica afacere pe care ai inceput-o in urma cu ceva vreme incepe sa creasca. Ai pornit de la un vis si l-ai transformat in realitate. Nu a fost usor, dar te bucuri sa vezi ca munca nu a fost in zadar.

Gemeni

Orice auzi astazi, verifica de doua ori. Nu apleca urechea la informatiile pe care le primesti de la tot felul de persoane. Nu e momentul sa te lasi atras pe o pista gresita. Ai grija in cine ai incredere!

Rac

Treci printr-o perioada in care ti se cere sa dai dovada de mult calm si rabdare. Nu ti se pare normal ce seintampla, dar nu reactiona necontrolat. Fii foarte atent la ceea ce spui sau faci.

Leu

Ai emotii. Sunt sanse sa semnezi un parteneriat ce te-ar putea propulsa direct acolo unde incerci de ceva vreme sa ajungi. Inainte sa semnezi ai grija la detalii. O singura virgula poate rasturna intreaga situatie.

Fecioara

Esti foarte ocupat si asta te face greu abordabil. Cei din jur observa imediat comportamentul tau si te evita. Cere ajutorul cuiva si incearca sa te relaxezi, altfel, in scurt timp va fi pustiu in jurul tau.

Balanta

Ai de facut cumparaturi, insa, chiar cu riscul de a parea zgarcit, tine-ti punga cat mai stransa. Oricat te-ar tenta, nu lua tot ce-ti cade in mana. Cel putin, nu astazi.

Scorpion

Incearca sa-ti faci timp si pentru cei de acasa. Esti foarte prins la munca si nu acorzi destul timp celor dragi. Ai grija si la birou, se apropie termenul limita pentru un proiectul la care lucrezi.

Sagetator

Cineva iti face o surpriza. Te bucuri atat de mult incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte la inceputul zilei. Nu te poti abtine si incepi sa dai telefoane. Trebuie sa stie si prietenii ce ti s-a intamplat.

Capricorn

Muncesti la un proiect personal si nu mai ai timp de nimic altceva. Intr-un fel este bine pentru ca nu te mai gandesti la problemele financiare care iti dau ceva bataie de cap in ultima vreme. Deja te simti mai bine.

Varsator

Partenerul de viata vrea sa faca niste schimbari prin casa si iti cere ajutorul. Nu iti prea convine, dar nu ai incotro. Pregeteste-te sa muti mobila si sa zugravesti pereti. Daca te pui pe treaba, pana in weekend termini.

Pesti

Ai atatea de facut astazi incat abia mai ai timp sa respiri. Cu toate astea, tot nu vei reusi sa multumesti pe toata lumea. Fa ce ai de facut si nu-i lua in seama pe carcotasi.

 

Comenteaza