HOROSCOP 11 august 2021

HOROSCOP 11 august 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 11 august 2021.

O zi prolifică pentru unele zodii şi extrem de emoţionantă pentru altele. Este momentul pentru unele schimbări. Iată previziunile astrologice pentru 11 august, potrivit observatornews.ro.

BERBECII sunt avantajaţi la cumpărături, mai ales de aparatură electrică. Le puteţi face şi online, cert este că negociaţi foarte bine.

TAURII vor întâlni oameni care s-ar putea să exagereze unele situaţii sau chiar să inventeze diverse lucruri. Mare atenţie să nu fiţi induşi în eroare.

Este ziua perfectă ca GEMENII să acţioneze. Fie că este vorba de semnarea unui contract sau să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, nu ezitaţi, dar ieşiţi din zona de confort.

RACII vor pune accent pe relaţia amoroasă, iar pretenţiile nu vor lipsi. Vă doriţi stabilitate, dar s-ar putea să apară tensiuni cealaltă persoană nefiind tocmai entuziasmată de cerinţele voastre.

Sfătuitorii zilei sunt LEII. Logica şi acurateţea cu care analizaţi orice situaţie, vă face să vă afirmaţi şi să fiţi recompensaţi. În plus, puteţi rezolva ceva legat de bani.

 FECIOARELE s-au plictsiit de rutină, vor să încerce ceva nou, să înceapă o poveste de iubire. Sunteţi susţinute să semnaţi acte, să negociaţi şi să comunicaţi.

Nativii BALANŢĂ se vor evidenţia într-un grup şi vor lua decizii importante legate de o relaţie. Comunicarea este punctul vostru forte azi, prin care clarificaţi tot şi primiţi răspunsurile dorite.

În cazul SCORPIONILOR vorbim despre dragoste, pasiune, senzualitate. Fiţi prezenţi, încercaţi lucruri noi, dar nu uitaţi să ştiţi clar ce vă doriţi.

SĂGETĂTORII trebuie să aibă grijă la amenzi şi la datorii. Poate uitaţi să plătiţi un credit sau nu aveţi banii necesari, iar asta poate atrage sancţiuni.

Este o zi excelentă pentru CAPRICORNI să negocieze sau să rezolve ceva legat de documente, hârtii, contracte. În special în relaţia cu femeile totul merge ca pe roate.

În ceea ce îi priveşte pe VĂRSĂTORI, adevărul va ieşi la lumină. Dacă simţiţi că e nevoie chiar voi să investigaţi, ar trebui să vă urmaţi instinctul.

Iar PEŞTII pot avea parte de un nou început. În special într-o relaţie, o asociere, un loc de muncă.

Comenteaza