HOROSCOP 11 aprilie 2019

HOROSCOP 11 aprilie 2019

HOROSCOP 11 aprilie 2019. Iatã ce vã rezervã astrele, în funcþie de zodie, pentru ziua de joi, 11 aprilie 2019.

Berbec

Fara sa vrei, ajungi sa te certi cu toata lumea astazi. Esti obosit si recalcitrant. Cauta sa eviti mai ales persoanele pe care nu le agreezi, caci sigur nu te vei putea abtine sa nu spui ceva rautacios.

Taur

Ai o discutie sincera cu partenerul de viata reusiti sa luati cateva decizii importante. Ati cantarit foarte bine detaliile de care dispuneti si apoi v-ati hotarat.

Gemeni

O persoana are nevoie de ajutorul tau si ar fi trebui sa-l oferi, chiar daca asta inseamna cateva ore pierdute. E bine sa faci bine si, in plus, nu se stie niciodata cand ai putea avea nevoie si tu de ceva... 

Rac

Cineva ti-a atras atentia si are dreptate: incearca sa fii mai atent cand iti selectezi prioritatile si seteaza-ti doar obiective reale. Altfel, risti sa fii numit cel mai neproductiv angajat al companiei.

Leu

Seful te anunta ca nu mai trebuie sa pleci in delegatia planificata pentru acest final de saptamana. E perfect, asa cel putin, ai mai mult timp pentru niste probleme pe care le-ai tot amanat.

Fecioara

După o saptamana plina, iti zboara gandul la concediu. Chiar daca mai e ceva pana la concediu, parca ai pleca undeva... Poate o excursie mai scurta...?

Balanta

Partenerul iti reproseaza ca petreci prea multe ore la munca. Poate planuiesti o iesire mai spre seara ca sa-i arati ca nu e chiar asa.

Scorpion

Ai probleme in relatie. Esti cam gelos dupa ce ti-ai surprins partenerul in compania cuiva, discutand si razand cu pofta. Linisteste-te, trebuie doar sa vorbiti deschis despre asta.

Sagetator

Nu lua in seama comentariile rautacioase ale unor persoane cu privire la viata ta personala. Pana la urma, tot ce stiu despre tine tu le-ai spus. Incearca sa fi mai rezervat pe viitor.

Capricorn

Esti anuntat ca trebuie sa predai proiectul la care lucrezi inainte de termen. Nu e cea mai buna veste, deoarece mai ai mult de lucru. Noroc ca iti vine o idee geniala. Deja te-ai si pus pe treaba.

Varsator

Nu ar strica sa dai mai multe semne de viata prietenilor sau sa iesi mai mult in oras cu ei. In ultima vreme ai fost cam retras, asa ca acum ar fi cazul sa iti iei revansa.

Pesti

Las-o mai usor cu treaba pentru ca esti prea agitat. Nu neaparat din cauza muncii, ci din cauza emotiilor. Urmeaza sa ai o intalnire importanta cu sefii.

Comenteaza