HOROSCOP 10 septembrie 2021

HOROSCOP 10 septembrie 2021

Iată ce îți rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 10 septembrie 2021.

Berbec

Relatia cu persoana iubita s-ar putea imbunatati. Asta, cu conditia sa sa nu iei in seama sfaturile unor persoane mai rautacioase din jurul tau. Nu ar strica sa depui mai mult efort pentru a imbunatati comunicare dintre voi.

Taur

Ai planuri noi si vrei sa te apuci imediat de treaba. Te bucuri cand vezi ca cei din jurul tau te sustin si incearca cum poate fiecare sa te ajute. Urmeaza sa primesti o veste buna de la o persoana mai in varsta din familie.

Gemeni

Toata lumea e de acord ca ai muncit mult in ultima vreme, insa ti se aminteste ca nu ai fost singurul, asa ca nu este cazul sa te enervezi ca nimeni nu observa eforturile tale. Daca crezi ca ai ajuns intr-un punct in care "pedalezi" in gol, ia-ti cateva zile de concediu.

Rac

Vroiai sa faci bine si te-ai ales cu critici si comentarii! Vezi ca ai fost inteles gresit si acum vrei sa te retragi. Cel mai bine ar fi sa iti focalizezi atentia asupra a ceva ce se intampla la locul de munca, mai ales ca trebuie sa iei o decizie importanta in perioada urmatoare.

Leu

Te intelegi de perfect cu cei din jur si te simti excelent in compania lor. Este bine, mai ales ca se apropie un eveniment la care vor participa mai multe persoane si incerci sa faci tot posibilul pentru ca totul sa decurga bine. Este posibil sa ti se propuna o functie importanta.

Fecioara

In sfarsit poti sa rasufli usurat! Simteai ca nu mai dai de capatul unei probleme, insa acum se pare ca ai gasit solutia pentru a rezolva totul. O persoana din afara tarii te contacteaza pentru o colaborare, insa nu esti sigur daca este ceea ce iti doresti.

Balanta

Esti plin de incredere in tine, mult mai mult decat de obicei si asta te ajuta in relatiile cu cei din jur. Ti se propune o noua atributie, insa nu accepta inainte de a afla toate detaliile, oricat de nesemnificative ar parea la prima vedere.

Scorpion

Astazi nu ai timp deloc pentru tine, parca nu poti nici macar sa respiri linistit. Telefonul suna incontinuu, seful te preseaza sa termini ceva care avea termen peste o saptamana, iar e-mail-urile vin unul dupa altul. Ia o pauza de pranz, relaxeaza-te si apoi apuca-te de treaba.

Sagetator

Treci printr-o perioada tensionata la job, insa in ciuda discutiilor neplacute reusesti sa rezolvi toate problemele aparute in ultimele zile. Spre seara o sa ai timp sa iesi cu prietenii.

Capricorn

Incepi sa iti revii financiar, iar acest lucru iti da incredere sa continui ceea ce ai inceput cu saptamani in urma. Acum incepi sa intelegi ce ai gresit si corectezi totul din mers. Odata ce te-ai pornit, nimeni nu te mai poate opri!

Varsator

Ai grija la cum iti indeplinesti sarcinile de la munca, pentru ca dimineata s-ar putea sa fi nemultumit pentru ca ti s-a anulat o delegatie. Nu te enerva, incearca sa aflii ce s-a intamplat.

Pesti

Esti destul de afectat de tot ce se intampla in jurul tau. Conflictul iscat la locul de munca, pare ca se rasfrange si in cuplu si risca sa iti strice ziua, daca nu si weekend-ul... Daca vei stii sa duci discutia in alta directie, s-ar putea sa ai parte de o seara placuta.

Comenteaza