HOROSCOP 10 mai 2019

HOROSCOP 10 mai 2019

HOROSCOP 10 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 10 mai 2019.

Berbec

E sfarsit de saptamana si nimeni nu mai pare interesat de explicatiile tale ce tin de job. Trebuie sa-i intelegi si pe ei, nu toti sunt dependenti de munca, asa cum ai tu tendinta sa fii.

Taur

Ai o varsta la care nu prea credeai ca te mai poate surprinde ceva si, totusi... Cum sa interpretezi deciziile luate peste noapte de cei pentru care lucrezi?! Afla care e motivul.

Gemeni

Urmeaza cateva zile in care se pot intampla lucruri care vor marca relatia pe care o ai cu persoana iubita. Depinde de amandoi in ce directie vreti sa mearga povestea voastra...

Rac

Esti invitat undeva si accepti sa participi, insa s-ar putea sa dai peste niste persoane pe care nu le agreezi. Incearca sa-ti ascunzi nemultumirea, altfel risti sa superi pe cineva care conteaza pentru tine.

Leu

De mult timp nu ai mai avut o zi atat de linistita! Parca lumea s-a oprit in loc, telefonul nu mai suna insistent, iti rezolvi linistit problemele la job, schimbi doua vorbe cu colegii si... gata. E weekend.

Fecioara

Te suna prietenii sa iesiti undeva dupa-amiaza, dar vei fi nevoit sa-i refuzi. La ora respectiva i-ai promis partenerului ca-l insotesti intr-un loc si acum nu mai poti da inapoi. Explica-le situatia, poate gasiti o varianta sa va si intalniti.

Balanta

Fii mai atent la cheltuielile pe care le faci in aceste zile, altfel poti ajunge sa te indatorezi mai mult decat este cazul. Incearca sa faci economie, de la mancare pana la haine sau accesorii.

Scorpion

Te asteapta cateva zile petrecute in mijlocul familiei. Desi ar putea parea plictisitor, vei constata ca a fost chiar placut. Parca s-au mai schimbat niste lucruri la ai tai, pe care, pana acum, nu le-ai remarcat.

Sagetator

Bineanteles ca partenerul de viata stie cat de mult muncesti, dar cu toate astea, iar se revolta cand ii spui ca nu ai timp. Oricat de mult ai avea de lucru, nu uita ca, totusi, are nevoie de atentia ta. Asa ca, fa si tu un efort!

Capricorn

Iti petreci dimineata planuind si calculand fiecare investitie. Asta pentru ca toata lumea asteapta de la tine o solutie salvatoare, mai ales ca tu ai fost cu ideea. Fa un pas in spate si priveste lucrurile in ansamblu, te va ajuta.

Varsator

In ultima vreme parca nu mai ai rabdare. Vrei raspunsuri pe loc, vrei rezultate imediate, nu vrei sa dai explicatii... Ceva te zoreste si nu stii ce. Poate esti doar surmenat.

Pesti

Ai avut o mica iesire nervoasa fata de cineva de care chiar iti pasa si nu poti sa-ti ierti asta. Stai si analizeaza bine situatia, vezi de ce s-a intamplat si repara ce mai poti.

 

 

Comenteaza