HOROSCOP 10 mai 2018

HOROSCOP 10 mai 2018

HOROSCOP 10 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 10 mai 2018.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Berbec

Ai muncit saptamani in sir la un proiect important, insa cand sa primesti laudele, altcineva isi asuma meritele. Ramai mut de uimire, nici nu stii cum sa reactionezi... Evita, pe viitor, sa colaborezi cu astfel de persoane.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Taur

Inca nu a trecut jumatatea lunii mai si te gandesti deja la ceea ce o sa faci in iunie. Apropiatii te sfatuiesc sa iei lucrurile mai usor, sa mai astepti. Ar fi cazul sa iei in seama ceea ce iti spun.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Gemeni

Ai observat ceva ce te-a deranjat la un prieten, insa nu ai spus nimic pentru a nu strica momentul. Acum, insa, esti hotarat sa faci ceva pentru a te asigura ca nu se va repeta acea experienta.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Rac

Esti foarte perseverent in tot ceea ce faci si nu renunti la ceea ce ti-ai propus sub nicio forma. Totusi, nu transforma biroul intr-un spatiu de lupta. Incearca sa-ti impui ideeile in mod pasnic.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Leu

Trebuie sa faci ceva si ar fi bine sa te grabesti pentru ca sunt sanse mari sa prinzi aglomeratie mare acolo unde mergi. Nu iti face planuri pentru seara pana nu stii daca reusesti sa termini ce ai de facut.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Fecioara

Te trezesti in mijlocul unei neintelegeri si esti pus sa imparti dreptatea. Va trebui sa faci o alegere, altfel nu ai nicio sansa sa-i potolesti pe cei implicati.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Balanta

Este o zi potrivita tranzactiilor financiare, dar daca te-ai hotarat sa-ti investesti banii, fa-o cu maxima atentie. Spre seara primesti o veste care nu iti prea convine.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Scorpion

Pui pe hartie cateva idei pe care ai vrea sa le transformi in realitate. Desi esti constient de faptul ca este aproape imposibil, esti decis sa muncesti cat poti de mult pentru ceea ce visezi sa faci.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Sagetator

Afli ceva despre niste colegi si tragi imediat niste concluzii. Incearca sa ramâi obiectiv cand trebuie sa iei niste decizii. Nu te lasa atras in capcana unor zvonuri. Verifica ceea ce auzi.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Capricorn

Vrei sa-i explici unui membru al familiei ca drumul pe care a luat-o nu este cel mai potrivit. Inainte de asta, insa, iti faci un plan. Nu vrei sa fii rau inteles. Stai linistit, lucrurile se vor aranja mai bine decat sperai.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Varsator

Astazi fortezi limitele si astepti sa vezi cum vor reactiona cei din jur. Vei fi laudat de unii, dar nu te astepta sa te aplaude toti. Vor fi si persoane care iti vor arata partea goala a paharului.

HOROSCOP 10 mai 2018 - Pesti

Ceea ce are loc astazi te face sa realizezi inca o data ca familia este cea pe care te poti baza la nevoie. Momentul nu va fi usor de depasit, dar vei vedea ca o sa iti aduca mari beneficii.

Comenteaza