HOROSCOP 10 februarie 2021

HOROSCOP 10 februarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 10 februarie 2021.

Berbec

Muncesti cu spor astazi. Reusesti sa termini cam tot ceea ce aveai de facut in aceasta saptamana. Cel putin joi si vineri o sa fi mai relaxat.

Taur

Esti obosit si nu iti mai convine nimic. Ai ajuns sa critici orice vezi. La amiaza o sa te mai relaxezi si iti schimbi atitudinea.

Gemeni

Astazi ai nevoie de sfaturile cuiva cu experienta si stai de vorba doar cu cei despre care crezi ca o au. Ramai surprins, insa, cand auzi varianta cuiva despre care credeai ca habar nu are de nimic...

Rac

Te ingrijoreaza atitudinea unui prieten in fata unei situatii. Consideri ca nu este constient de ceea ce i se intampla si vrei sa il avertizezi. Ai grija in ce te bagi, poate nu cunosti toate detaliile...

Leu

Esti cam agitat si grabit astazi si nu mai gasesti nimic atunci cand iti trebuie. Te apuci de prea multe deodata si muncesti dezorganizat. Pune "pauza" la tot si toate si fa putina ordine.

Fecioara

Esti un bun observator - inveti din greselile altora si incerci ca atunci cand ajungi intr-o situatie similara sa nu repeti pasii. Este o tactica de care te folosesti chiar astazi.

Balanta

Este posibil ca astazi sa faci un drum in afara orasului in interes personal. Te grabesti putin pana afli ca nu e nicio urgenta. Spre seara, dupa ce se rezolva totul, te linistesti.

Scorpion

Vei avea o zi destul de grea si o sa ai nevoie de mai multa cafea. Indiferent ce se intampla, incearca sa-ti pastrezi calmul. Cel mai greu moment va trece cel mai repede.

Sagetator

Primesti o veste buna de la un colaborator si esti in al noualea cer. Investitiile pe care le-ai facut acum mai mult timp incep sa isi arate rezultatele.

Capricorn

Ai senzatia ca zilele trec prea repede si ca nu ai timp sa faci nimic din ceea ce iti propui. Fa o lista cu tot ceea ce ai de facut si incearca sa o respecti. Vei vedea ca se schimba lucrurile.

Varsator

Te deranjeaza ceva in atitudinea unei rude a partenerului de viata si vrei sa ii spui tot ceea ce te framanta. Fa totul cu calm si masoara-ti fiecare cuvant. Stii vorba aia: "tonul face muzica"...

Pesti

Se pare ca este ziua ta norocoasa astazi: nu depui niciun efort si toate ti se ofera ca pe tava. Esti doar rasfatat de soarta sau stii tu ceva?

Comenteaza