HOROSCOP 1 noiembrie 2022

HOROSCOP 1 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru prima zi a lunii noiembrie.

Berbec

Dimineata va fi linistita, dar vei avea la pranz cateva ore aglomerate, plus o sedinta. Ai ocazia sa te relaxezi doar seara cand ajungi acasa. Obisnuieste-te cu ritmul asta, mai ales ca ai sanse mari sa fi promovat.

Taur

Un inceput de saptamana agitat. Ti se intampla multe intr-un timp foarte scurt. Nu mai intelegi nimic, esti bulversat. Ai rabdare, in cateva ore se vor rezolva toate.

Gemeni

In sfarsit apar si rezultatele dupa o munca de cateva luni. Pana si partenerul de viata care nu parea prea incantat de implicarea ta, acum recunoaste ca a meritat. Fa o pauza inainte sa te apuci din nou de treaba.

Rac

Ai parte de o zi mai plina la munca. Va trebui sa inlocuiesti un coleg care lipseste. Nu te panica, nu va fi chiar asa de greu, seful va intelege situatia si nu-ti va pretinde sa faci munca a doua persoane.

Leu

Esti tentat sa cheltuiesti mai multi bani decat ai si sunt mari sanse sa ramai falit pana la sfarsitul lunii. Intentile tale sunt bune, insa nu te angaja la mai mult decat poti duce.

Fecioara

Daca ai de gand sa ajungi si la intalnirea de dupa-amiaza, fa tot posibilul sa te concentrezi mai mult asupra a ceea ce ai de facut. Abia seara o sa iti permiti sa te ocupi si de problemele tale personale.

Balanta

Te apuci de treaba inca de dimineata. Ai multe planuri si pentru a te asigura ca termini totul inainte de sfarsitul programului va trebui sa te organizezi foarte bine. Nu uita ca ai si o obligatie fata de partener.

Scorpion

Ai vrut mai mult spatiu si ai primit, ai vrut mai mult timp pentru tine si iar ai primit. Acum ai impresia ca esti lasat deoparte. Trebuie sa te decizi. Nu mai poti continua mult timp asa.

Sagetator

Esti plin de energie si reusesti in cateva ore sa rezolvi tot ce aveai de facut astazi. Seara, cand o sa tragi linie, vei fi foarte incantat de ziua ta de munca.

Capricorn

E o zi buna in planul comunicarii. Insista sa pui in practica ideile pe care le ai acum, deoarece sunt cele mai bune. Daca ai de inceput ceva, nu mai amana, incepe!

Varsator

Chiar daca acum nu ai chef, nu refuza invitatia unui prieten care te roaga sa il insotesti undeva. Daca nu te duci o sa regreti, mai ales ca prietenii tai vor avea parte de momente pe care nu ai vrea sa le ratezi.

Pesti

Cu toate ca te tenteaza, nu accepta toate proiectele care ti se propun. Daca te aglomerezi prea mult nu o sa mai ai timp de nimic altceva. Incearca sa-i faci pe plac si partenerului, care iti cere sa-i acorzi mai multa atentie.

Comenteaza