HOROSCOP 1 mai 2018

HOROSCOP 1 mai 2018

HOROSCOP 1 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 1 mai 2018.

HOROSCOP  1 mai 2018 - Berbec

 

Datorita unui gest pe care il faci spontan ajungi vedeta zilei. Reusesti ceva iesit din comun si toti cei din jur vor discuta doar despre asta.

 

 

HOROSCOP 1 mai 2018 - Taur

 

De voie, de nevoie - cea mai mare parte din zi o sa o petreci vorbind la telefon. Reusesti sa rezolvi o serie de probleme si te alegi si cu o suma destul de buna in urma discutiilor.

 

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Gemeni

 

Esti intr-o forma de invidiat: energic, creativ si sociabil. Ai si placuta surpriza ca ideile tale sa fie puse in practica mai curand decat credeai. Asa o sa reusesti sa termini tot ceea ce ti-ai propus.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Rac

 

Astazi comunici foarte bine cu oamenii din jurul tau si asta va fi in avantajul tau. Reusesti performanta de a-I pune pe toti de acord pentru a realiza ceva ce o sa ofere satisfactie intregului grup.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Leu

 

Ti-ai schitat un plan pentru ceea ce vrei sa faci in continuare, insa nu esti foarte sigur ca este drumul cel bun. Nu te grabi, pentru ca fiecare pas conteaza. 

 

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Fecioara

 

Ai planuri mari astazi cu prietenii. Esti hotarat sa te simti bine si o sa fii plin de energie, ceea ce o sa iti prinda foarte bine si in zilele care urmeaza.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 – Balanta

 

Primesti o invitatie la un eveniment important pentru viata profesionala, dar se suprapune cu unul personal. Va trebui sa te decizi, dar analizeaza bine: ce ai castiga si ce ai pierde cu alegerea facuta.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Scorpion

 

Cineva iti critica in mod rautacios un proiect la care ai muncit enorm. Nu si-a ales bine persoana, pentru ca o sa te comporti precum o leoaica ce isi apara puiul. Intr-un final, isi va da seama ca a exagerat si isi va retrage cuvintele.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Sagetator

 

Ai parte de o zi excelenta. Esti relaxat si incantat datorita a ceva ce a avut loc in urma cu cateva zile. Aproape ca iti pierdusei rabdarea. De cateva luni asteptai sa se intample asta.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Capricorn

 

Intampini dificultati in comunicarea cu cineva mai in varsta din familie. Nu te enerva, pentru ca nu este vorba de rea vointa, ci de o simpla neintelegere. Va trebui sa incerci sa-I explici inca o data totul, dar in alt mod.

 

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Varsator

 

Evenimentele la care ai luat parte in ultimele zile te-au facut sa te gandesti la ceea ce vrei sa faci in viitor. Astazi e o zi perfecta pentru a face primul pas. Lucrurile nu vor trece neobservate, insa toti vor astepta sa spui tu ceva inainte de a-si da ei cu parerea.

 

HOROSCOP  1 mai 2018 - Pesti

 

Astazi vei fi nevoit sa te ocupi de cineva apropiat care are nevoie de ajutor. Ar fi bine sa nu iti faci planuri importante nici pentru maine seara. Sunt mari sanse sa nu iti termini la timp treburile incepute ieri.

Comenteaza