HOROSCOP 1 decembrie 2021

HOROSCOP 1 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 1 decembrie 2021.

Berbec

Esti constient ca nu poti ajunge la un eveniment, dar inca mai speri. Nu stii cum sa-i anunti pe cei implicati, mai ales ca se bazau foarte tare pe tine. Vezi ce poti face, nu vrei sa strici tocmai acum o astfel de relatie.

Taur

Dimineata pierzi timpul cu maruntisuri si nu reusesti sa te concentrezi pe ceea ce este mai important. Vei fi nevoit sa stai peste program si sa pui lucrurile la punct. Partenerului de viata nu o sa-i convina asta.

Gemeni

Te asteapta o sedinta grea. Trebuie sa-ti convingi sefii ca proiectul la care ai muncit in ultima vreme merita dus pana la capat. Ai sanse mari daca stii sa-ti stapanesti emotiile. Gandeste pozitiv si ai incredere in tine.

Rac

Esti foarte preocupat de ceva legat de un prieten. Ti-a cerut sa il ajuti intr-o problema, insa tu nu prea esti de acord cu ceea ce vrea sa faca. Stai toata ziua la telefon incercand sa-l convingi ca nu este cea mai buna idee. Se pare ca reusesti!

Leu

Vrei sa faci niste schimbari la locul de munca si astazi este cel mai bun moment. Daca reusesti sa convingi pe cine trebuie, va merge totul exact asa cum ai planuit. Nu te lasa influentat de vorbele aruncate de unii colegi. Sunt spuse din invidie.

Fecioara

Dedici tot mai mult timp unei activitati care a devenit mai mult decat un hobby. Daca acum nu toata lumea te aproba, in curand lucrurile se vor schimba. Nu neglija aspectul financiar. Daca nu esti atent, ai putea avea probleme.

Balanta

Ceea ce se intampla astazi iti confirma faptul ca orice se poate indeplini atunci cand iti doresti cu adevarat. Bucura-te din plin de victorie alaturi de cei dragi si nu uita sa le multumesti celor care te-au sustinut.

Scorpion

O zi perfecta pentru scorpionii intreprinzatori. Cei mai norocosi par a fi cei care au inceput de curand o afacere sau care planuiesc sa o faca. Atentie insa, la masura! Lacomia nu intra in discutie...

Sagetator

In ultimul timp ai pus cariera pe primul loc si ai neglijat tot ce era in jur, iar acum te-ai decis ca a venit momentul sa te ocupi si de ceilalti. Nu te mira daca te vor privi mai ciudat. Nimeni nu e obisnuit cu aceasta latura a ta.

Capricorn

Ai parte de o zi agitata. Esti acuzat de ceva pe nedrept si esti gata sa faci orice pentru a-ti dovedi nevinovatia. Pastreaza-ti calmul. In scurt timp se va afla cine este adevaratul vinovat. Si nu esti tu!

Varsator

Ai o idee si vrei sa o pui cat mai repede in practica. Nimic mai simplu, la prima vedere, pana te lovesti de ideile preconcepute ale unor persoane. Nu va fi usor sa ii convingi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Dimpotriva!

Pesti

Desi ai mult de lucru, astazi nu ai chef sa faci nimic. Incepi ziua cu o cafea si o tii tot asa pana spre dupa-amiaza. Dar, ce te faci, ca treaba tot trebuie facuta... poate gasesti pe cineva dispus sa te ajute...

 

Comenteaza