George Michael ar fi murit în urma unei supradoze de droguri

George Michael ar fi murit în urma unei supradoze de droguri
Afirmaţia îi aparţine vărului celebrului artist britanic care spune că, în ultima perioadă, George Michael a reînceput să consume "droguri puternice".

În cadrul unei emisiuni a BBC, Andros Georgiou a dezvăluit că George Michael a reînceput să consume "droguri dure" adăugând că părerea lui este că artistul a luat accidental prea multe substanțe în același timp.

"Cred că a luat prea mult din ceva, amestecat cu antidepresive şi alte medicamente, împreună cu alcool". Acesta a mai spus: "Cred că inima lui pur-şi-simplu a încetat să mai bată."

Potrivit contactmusic.com, Andros, fost producător muzical care a colaborat cu George până în 1998, a spus că vrea "să ştie ce s-a întâmplat, să ştie exact ce era în sângele lui la momentul respectiv, cine i-a dat drogurile şi de ce a început din nou să se drogheze".

La scurt timp după moartea lui George, pe contul de Twitter al partenerului său Fadi Fawaz care a fost piratat au apărut postări care susţineau că George Michael s-ar fi sinucis, însă Andros este convins că nu a fost aşa.

"Cred că a avut gânduri de sinucidere, pentru că starea lui de sănătate mintală era afectată, dar eu nu cred că a fost sinucidere ", a spus el.

Declaraţiile lui vin la doar câteva zile după ce a postat un mesaj pe Facebook împotriva lui Fadi, care ar fi dormit afară, în maşină, în faţa casei lui George, în noaptea dinaintea morţii artistului.

"Cu cât citesc mai mult, cu atât vreau să ştiu mai mult despre acest Fadi", a scris el, adăugând că i se pare ciudată relaţia celor doi.

"De ce nu au fost împreună în Ajunul Crăciunului? Și de ce a dormit Fadi în mașină? Prea multe întrebări ...."

Andros Georgiou a adăugat că speră ca poliția să ajungă la o concluzie privind adevărata cauză a morţii vărului său George Michael.

 

Comenteaza