Filmul lui Mircea Bravo ajunge în cinema

Filmul lui Mircea Bravo ajunge în cinema

Mircea Bravo, unul din cei mai populari români după cifrele canalului său de YouTube, lansează primul său film de cinema.

"Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în 7 octombrie apare filmul nostru MIRCIULICĂ în cinema-urile din toată țara. E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre. Ne vedem la cinema'', a scris Mircea Bravo pe Facebook.  VIDEO AICI!

Bravo Production, compania de producție a lui Mircea Bravo, este aproape de prima lansare pe marile ecrane din România. După 6 ani de muncă și investiții, comedia „Mirciulică” va ateriza în cinematografe în toamnă, iar volggerul a mărturisit că își dorește din suflet să strâgă cât mai multă lume în sălile care au fost golite de pandemie.

„Mirciulică” spune povestea unui tânăr care pică examenul de intrare în magistratura din București și este nevoit să se întoarcă la părinții lui, în orașul natal Gherla. Protagonistul Mirciulică se simte prizonier în casa alor săi, în care trebuie să respecte reguli stricte, și de acolo începe aventura sa. Mircea Bravo a recunoscut în trecut că se simte norocos să joace un personaj apropiat de felul în care îl percep fanii pe internetv și, ca totul să fie cât mai familiar pentru urmăritorii săi, din distribuție nu lipsește nici Tanti Lenuța din Chinteni, alias „Bunica lui Mircea Bravo”.

Comenteaza