Filmele sfârşitului de săptămână la Cluj

Filmele sfârşitului de săptămână la Cluj
Sfârşitul de săptămână aduce filme turceşti la Cinema Dacia din Mănăştur, în timp ce la cinematografele Victoria şi Florin Piersic vor rula cele mai noi producţii de la Hollywood.

Cinema Victoria - bilet 10 lei

"Ice Age: Collision Course" (2016)

"Bølgen" (2015)

"Mike and Dave Need Wedding Dates" (2016)

"The Legend of Tarzan" (2016)

"Remember" (2015)

Cinema Florin Pierisc - bilet 10 lei

"The Shallows" (2016)

"Ice Age: Collision Course" (2016)

"Bone Tomahawk" (2016)

"Bølgen" (2015)

Cinema Dacia - săptămâna filmului turcesc, intrare liberă

"Banditul" (1996)

"Dragostea iubeşte coincidenţele" (2011)

Visul Fluturelui (2013)

"Ice Age: Collision Course" (2016): Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

"Bølgen" (2015): Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate. Cu doar zece minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, Kristian trebuie să salveze cât mai mulţi oameni împreună cu propria familie.

"Mike and Dave Need Wedding Dates" (2016): Frații super-petrecăreți Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) dau un anunț online pentru a-și găsi partenerele perfecte (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) pentru nunta hawaiană a surorii lor. Deși visează la o escapadă nebunească, băieții se pomenesc duși de nas și extenuați de către duo-ul incontrolabil.

"The Legend of Tarzan" (2016): Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

"Remember" (2015): Cu ajutorul unui alt supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz şi al unei scrisori scrise de mână, un bărbat în vârstă, suferind de demenţă, porneşte în căutarea celui care se face vinovat de moartea familiei sale.

"The Shallows" (2016): În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

"Bone Tomahawk" (2016): Un individ aflat în afara legii conduce, în mod accidental, un grup de canibali siniştri către pașnicul oraș Bright Hope. Ajunşi aici, aceştia răpesc mai mulți coloniști, printre care şi soția unui fermier local. Fermierul își ignoră piciorul rupt şi se alătură echipei de salvare formată din şerif, bătrânul său ajutor şi un pistolar cu voinţă de neclintit. Ce urmează după aceasta este o adevarată călătorie în iadul de pe pământ.

Comenteaza