Fiica lui Emil Boc, celebră pe TikTok. Tânăra dă lecții de drept în mediul online

Fiica lui Emil Boc, celebră pe TikTok. Tânăra dă lecții de drept în mediul online
| Foto: fanatik.ro

Postările Cezarei Boc, fiica primarului din Cluj, au devenit virale pe rețeaua de socializare.

În vârstă de 24 de ani, tânăra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și își pune în valoare cunoștiințele în mediul online. Cezara Boc a strâns aproape 200.000 de urmăritori pe TikTok, iar postările sale înregistrează zeci de mii de reacții.

Fiica primarului din Cluj-Napoca a început să creeze conținut în vara anului trecut, iar primul său videoclip a strâns 1 milion de vizualizări. Tânăra oferă lecții de drept și vorbește despre infracțiuni într-un mod amuzant. Cezara Boc este în prezent jurist și se pregătește pentru examenul de intrare în Baroul Cluj.

"Pe TikTok e cel mai simplu să făci și postezi astfel de videoclipuri; mi-a plăcut conceputul, sunt foarte mulți tineri care vor să învețe lucruri noi. Eram într-o zi la cafea, toată lumea vorbea de TikTok, numele l-am ales la întâmplare, numai să intru să văd ce postează lumea. A fost foarte întâmplător.

Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru Penal special, era 4-5 dimineața. Am închis cărțile și am zis  să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus; am zis că văd doi-trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare", a declarat Cezara Boc, pentru clujust.ro

VIDEO cu lecțiile de drept ale Cezarei Boc 

Comenteaza