Early Bird Rakeback - recompense noi pentru jucătorii de poker

Early Bird Rakeback - recompense noi pentru jucătorii de poker

Prin intermediul acestei promoții, 888poker oferă 10% Rakeback din toate buy-in-urile la turneele jucate în săptămâna precedentă.

Între 15 iulie și 16 august, operatorul de poker 888 licențiat ONJN în România vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă inedită, Rakeback Early Bird.

E nevoie doar să te înregistrezi la turnee înainte ca acestea să înceapă (doar la turneele la mese multiple MTT). Apoi, trebuie să joci la turneele din timpul săptămânii, de luni până duminica următoare. Ulterior, lunea viitoare, vei primi 10% rakeback din toate buy-in-urile tale.

Rakeback-ul săptămânal este limitat la 2.500 de lei, iar rake-urile din înregistrările târzii nu vor fi luate în calcul pentru provocare. Poți participa la această promoție o singură dată și doar dacă ai făcut cel puțin o depunere pe 888poker pe durata promoției. Rakeback-ul săptămânal va fi acordat în 48 de ore de la începutul următoarei zile de luni.

Pentru a primi rakeback-ul oferit în această promoție, trebuie să răspunzi email-ului de revendicare trimis de către 888poker. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe link-ul din email în decurs de 3 zile de când 888poker ți-a trimis email-ul de revendicare sau pop-up-ul. În cazul în care nu vei da click pe link-ul relevant în acest interval de timp, posibilitatea de a primi rakeback va expira automat.

Ce înseamnă rakeback?

Rakeback-ul reprezintă o rambursare a rake-ului plătit de un jucător într-o perioadă determinată într-o cameră de poker online. Astfel, fie că joacă poker holdem sau alte tipuri de poker, el poate, în unele cazuri, primi înapoi o parte din sumele plătite ca taxă rake. Trebuie menționat că rakeback-ul iți este oferit chiar și dacă ai avut câștiguri în turneele respective. Astfel, rakeback-ul devine și o posibilitate de a-ți majora bankroll-ul. Rake semnifică suma oprită de „casă” la fiecare turneu sau mesele de cash.

Alte promoții 888poker

În cazul în care nu ai cont încă pe 888poker e important să știi că, pe lângă oferta Early Bird Rakeback, acest operator are și alte promoții interesante.

Prima dintre ele e încă de la înscriere, pentru că 888poker ți-a pregătit un pachet impresionant de bun venit, în care ți se oferă până la 3.000 de lei bonus. Astfel, după ce iți faci contul și efectuezi prima depunere, vei primi 100% înapoi, până la 3.000 de lei, pentru a experimenta pasiunea pokerului pe Internet. Bonusul de bun venit va fi transferat în contul de joc numai după ce acumulezi puncte bonus, în tranșe de câte 40 de lei - la fiecare100 de puncte bonus. Aceste puncte bonus le poți obține jucând la mesele și turneele de poker, dar și la jocurile de casino.

De asemenea, de fiecare dată când vei invita un prieten și acesta își va face cont, tu vei primi bani cash: 50 de lei pentru fiecare prieten care va efectua un depozit după ce l-ai invitat. Apoi, împreună veți putea juca poker împreună la mesele 888poker.

Acestea fiind spuse, poți trece mai departe și să experimentezi și celelalte promoții de senzație disponibile în această perioadă pe 888poker.

Spre exemplu, poți merge Pe urmele succesului pentru a câștiga peste 500 de mii de dolari, accesând diversele trasee și provocări. Poți participa la turneele zilnice $30.000 888Summit, la munții de cash oferiți la freeroll-urile $1.000 Cash Peaks Freeroll în fiecare zi sau poți ajunge pe culmile Înălțimi Blast, unde poți câștiga bilete la explozivul joc 1.000.000$ BLAST de la freeroll-urile $1.000 BLAST Heights Freeroll.

De asemenea, mai poți lua parte la turneul $80K First Depositors Challenge, la care eligibili sunt cei care fac o primă depunere în calitate de membri noi în orice săptămână. Ei au astfel posibilitatea să joace gratuit la acest turneu. În plus, primii 10 jucători clasați vor primi câte un loc la Sunday Challenge.

Apoi, mai poți câștiga la BLAST 50.000 de lei cash. După ce câștigi un turneu BLAST într-o singură zi, răzuiește lozul CASH de BLAST și află suma pe care ai obținut-o. Câștigul poate fi de până la 50.000 de lei!

O altă promoție interesantă de pe 888poker este Hand of the Day, prin intermediul căreia poți câștiga zilnic până la 5.000 de lei cash. Trebuie doar să participi la jocurile tale cash preferate, să câștigi cu mâna zilei de un număr de ori specificat în e-mailul primit sau în Contul Meu și vei primi un premiu cash de până la 5.000 de lei. Așadar, o mulțime de motive să încerci vara aceasta jocul preferat online la 888poker!

Comenteaza