Dragoste cu năbădăi între Vlăduța Lupău și Adi Rus. S-a aflat cum s-au cunoscut cei doi

Dragoste cu năbădăi între Vlăduța Lupău și Adi Rus. S-a aflat cum s-au cunoscut cei doi

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi au fost în centrul atenței presei de multe ori, din cauza diverselor „scandaluri mediatice” în care au fost implicați. 

Nimeni nu știe, în schimb, că fostul portar al CFR Cluj a luptat mult până a ajunge la inima Vlăduței.

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și jumătate, iar aceștia par pe zi ce trece tot mai îndrăgostiți. Lui Adi Rus nu i-a fost însă ușor să ajungă la inima Vlăduței Lupău, având în vedere că a trebuie să se lupte atât la propriu cât și la figurat.

Vlăduța este mândria fostului portar al CFR Cluj și nu ezită să o arate de fiecare dată când are posibilitatea. După cum afirma presa locală, fostul portar s-a și bătut cu fostul partenerei al actualei soții, în timpul unui concert.

”Conform unor surse citate de Gazeta de Cluj, Adrian Rus a fost scos de jandarmi afară din festival după ce acesta l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul unui milionar din judet.

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar se pare că cei doi «masculi» s-au certat de la Vlăduța Lupău, actuala iubita a lui Adi Rus și fosta parteneră a lui Adrian Mureșan”, au scris jurnaliștii de la Gazeta de Cluj în vara lui 2018.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”, a povestit Vlăduța.

”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul”, a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au fost prezenți atât la starea civilă cât și în cadrul bisercii la ceremonia religioasă, în anul 2019. Toți cunoscuții acestora au fost luați prin surprindere de marele pas făcut de cei doi. Din cauza pandemiei, fericitul cuplu s-a văzut nevoit să renunțe la petrecerea de nuntă, care trebuia să aibă loc în primăvara anului trecut.

Astfel, sportivul a demonstrat tuturor că este pregătit să lupte împotriva a orice, pentru a o face fericită pe Vlăduța Lupău, iar drept răsplată, soția sa are un loc special în inima ei pentru el, mai ales că soțul ei o răsfață în permanență.

Cei doi au avut parte și de o vacanță la începutul acestui an, în Maldive, mergând singuri. În cea de-a doua vacanță, cea din Tulum, cei doi au fost însoțiți de fratele fostului portar al CFR Cluj, și viitoarea lui soție, potrivit impact.ro.

Comenteaza