Discordie între frații Prigoană, în privința firmei de salubritate

Discordie între frații Prigoană, în privința firmei de salubritate
Familia lui Silviu Prigoană este în doliu, dar moartea mamei omului de afaceri nu a reuşit să-i împace pe fraţi, ci dimpotrivă a reaprins disputa dintre ei.

Silviu şi Daniel Prigoană, fratele lui mai mare, sunt la cuţite de mai mulţi ani, iar mărul discordiei este firma de salubritate, pe care cel din urmă acuză că i-ar fi fost furată. La înmormântarea de acum câteva zile, Silviu Prigoană (foto) ar fi venit ultimul la Gherla, localitatea natală, nu ar fi salutat pe nimeni şi ar fi plecat înainte ca sicriul să fie coborât în pământ, conform Click.

Silviu şi Daniel Prigoană nu reuşesc să îngroape securea războiului nici în momentele delicate prin care trece familia lor. Zilele trecute, mama celor doi a murit exact de ziua ei, la 21 februarie, când ar fi împlinit 82 de ani. De la înmormântarea nu a lipsit celebrul om de afaceri, care i-a lăsat pe toţi mască cu comportamentul lui.  

Scandalul dintre Silviu Prigoană și fratele sau mai mare este vechi. Daniel Prigoană, care este stabilit în Cluj, este certat de ani buni cu celebrul său frate pe care l-a acuzat că i-a furat firma de salubritate.

Războiul a început în 2007, când Daniel Prigoană administra compania de salubritate Eco Prisal. El cesionase o parte din acțiuni către Rosal Management, firma deținută de familia fratelui său, Silviu, iar la un moment dat s-a trezit demis din funcții printr-o decizie luată în cadrul unei Adunări Generale a Acționarilor (AGA) Rosal.

Daniel și-a căutat dreptatea prin tribunale, unde și-a acționat fratele în judecată, cerând anularea hotărârii AGA și a actului prin care el îi dădea 70% din firma companiei controlate de familia lui Silviu Prigoană, respectiv lui Honorius, fiul său cel mare. Cei patru fraţi Prigoană sunt Daniel, Silviu, Titus şi Valentin.

Comenteaza