Dieta cu verdeţuri. Slăbeşti rapid şi săntos

Dieta cu verdeţuri. Slăbeşti rapid şi săntos

Dieta cu verdeţuri este una dintre cele mai apreciate din lume, având în vedere că te ajută să slăbeşti foarte mult şi sănătos în timp foarte scurt.

● În prima zi a dietei se va mânca supă, oricefruct, fără a avea limită de cantitate, excepţie făcând bananele,şi se va bea doar ceai neîndulcit sau suc de afine.

● În a doua zi nutriţioniştii recomandă cameniul să fie alcătuit din supă, orice fel de legumă, excepţiefăcând fasolea verde şi mazărea. Seara se poate mânca un cartofcopt. Fructele vor fi excluse în această zi de regim.

● În a treia zi este indicat să mâncaţi supă,fructe şi legume. Cartofii copţi trebuie evitaţi.

● În a patra zi se va mânca supă, banane şiseara se va bea un pahar de lapte degresat.

● În a cincea zi se recomandă opt pahare deapă. Micul dejun şi masa de prânz vor fi alcătuite din friptură devită la grătar asezonate cu roşii. La cină se va mânca supă.

● În a şasea zi meniul trebuie alcătuit dinsupă, o porţie de friptură de piept de pui sau peşte şi cât maimulte legume.● În a şaptea zi se va mânca orez integral lamicul dejun, la prânz se vor servi legume, iar seara se va mânca oporţie de supă. Pe parcursul acestei zile se va bea doar apă sausuc natural de fructe, făcut în casă.

Etichete
Comenteaza