Cum va fi vremea în week-end la Cluj

Cum va fi vremea în week-end la Cluj
Vremea rămâne, în general, frumoasă la Cluj. E posibil să apară local averse de ploaie cu intensificări ale vântului.

Vineri după-amiază şi seara vremea va fi în general frumoasă în vestul, centrul şi nordul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 28 si 33 de grade în Transilvania şi Maramureş, 29-34 de grade în Banat şi Crişana.

În Cluj-Napoca, temperaturile vor fi cuprinse între 15-29 de grade Celsius, cer predominant senin, şanse minime de precipitaţii.

Sâmbătă vremea va continua sa fie calduroasă, însă spre după-amiază în vest, centru şi nord cerul se va înnora şi izolat vor cădea averse de ploaie însoţite de descărcari electrice. Temperaturile maxime vor fi situate între 29 si 34 de grade in Transilvania si Maramures, 29-33 de grade în Banat şi Crişana.

În Cluj-Napoca, temperaturile vor fi cuprinse între 17-30 de grade Celsius, cer variabil, posibil precipitaţii însoţite de vânt.

Duminică, în vest şi în nord valorile termice vor marca o uşoară scădere, temperaturile vor scădea cu 2 până la 4 grade Celsius. Este posibil să apară averse de ploaie însoţite de frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, medii şi cu totul izolat chiar mari, dar şi vijelii răzleţe. În prima parte a zilei astfel de fenomene severe se vor semnala local în vestul, centrul şi nordul tării. Maximele termice vor urca la prânz până spre 28-33 de grade în Transilvania, 25-28 de grade în Maramureş, 26-30 de grade în Banat şi Crişana.

În Cluj-Napoca, temperaturile vor fi cuprinse între 15-27 de grade Celsius, cer parţial înnorat, şanse mici de precipitaţii.

 

 

Comenteaza