Afirmațiile de mahala ale "cavalerului" Buhnici din "războiul vergeturilor" au devenit subiect de interes național

Afirmațiile de mahala ale "cavalerului" Buhnici din "războiul vergeturilor" au devenit subiect de interes național
| Foto: https://www.facebook.com/gbuhnici

De câte ori nu au fost jignite femeile de-a lungul timpului, iar omenirea s-a făcut că plouă? Că ești frumos sau urât, că ești gras sau slab, că ești cu vergeturi sau lucrat la sală, de ce ar fi asta problema altcuiva? Pentru că afirmațiile de mahala ale unui anume Buhnici sunt băgate în seamă. 

Declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici în care își compara soția cu „o minoră” și critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online. În urma scandalului iscat, Buhnici a transmis un răspuns pe bloggul personal, în care încearcă să-și justifice afirmațiile.

Şi atât a fost, deoarece imediat au ieşit la înaintare pe reţele sociale şi pe posturile TV persoane publice sau mai puţin publice fie ca să apere unii onoarea "cavalerului" Buhnici care, cică luptă cu sabia cuvintelor împotriva vergeturilor şi a şuncilor altora, fie onoarea celor jigniţi de cei cu pătrăţele pe abdomen care îşi permit luxul de a trăi doar cu apă plată şi lămâie.  

Spre exemplu deputatul PNL Alexandru Muraru a declarat că „afirmațiile defăimătoare și misogine, cu atât mai mult venite din partea unei persoane publice precum George Buhnici, sunt inadmisibile într-o țară care promovează drepturile și libertățile fundamentale”. Politicianul mai spune că George Buhnici „a ales să alimenteze controversele propriilor declarații”.

Și ministrul Familiei, Gabriela Firea, a reacționat la acest scandal. Femeile nu trebuie tratate ca niște obiecte, iar declarațiile care par că îndeamnă la pedofilie și misoginism sunt „impardonabile”, spune Firea.

Inclusiv președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Asztalos, a declarat marți pentru G4Media.ro că membrii colegiului director al CNCD au decis să se autosesizeze cu privire la afirmațiile lui Buhnici.

Totodată şi Banca Comercială Română (BCR), unul dintre principalii parteneri cu care Buhnici colaborează și de la care primește bani pentru a promova imaginea băncii, a reacționat într-un comunicat pe pagina de Facebook în care se disociază de declarațiile influencerului.

Comenteaza