Cum ajungi cel mai repede la concert?

Cum ajungi cel mai repede la concert?
Pentru clujeni, dar şi pentru cei ce sosesc din afara Clujului, am verificat care e cel mai bun traseu pentru a avea acces “fără dureri de cap” la show.
“Pentru a scuti timp şi eforturi, le recomand tuturor să încerce să ajungă pe Calea Floreşti, în zona Billa sau OMV, pe jos, via taxi sau transport public. Foarte important pentru clujeni sau străini: când ajung acolo, să traverseze strada pe una dintre cele două treceri pentru pietoni şi să urmeze sensul stâng de mers, înaintând spre Podul N. E cel mai uşor, cel mai rapid traseu! Nu veniţi cu maşina, încercaţi să parcaţi în alte zone pentru a evita orice incidente sau situaţii neplăcute!”, a declarat organizatorul concertului, Liviu Alexa, din partea Imagistica.

Acesta a mai precizat: “În ziua de 15 august, pentru a evita specula, vor fi amplasate puncte de vânzare bilete în zona de acces pietonal dinspre Floreşti (zona Metro) şi în zona de acces pietonal dinspre Cluj (zona podului N). Casele de bilete vor fi deschise de la 9 dimineaţa şi până la 8 seara”.

  • Detalii importante despre bilete
  • * Biletul costa 100 de lei
  • * Nu există zone speciale de acces cu alte preţuri
  • * Intrarea se va face prin prezentarea biletului.
  • * Până în 15 august (inclusiv), găsiţi bilete la următoarele adrese:
CLUJ-NAPOCA - str. Regele Ferdinand, nr. 30 (vis-a-vis de Poşta Centrală)
CLUJ-NAPOCA - Hard Club str. Republicii, nr. 110, Complex Observator
Reţeaua de magazine DIVERTA
Comenteaza