Cum a reacționat Andra Măruță după ce a fost criticată că s-a îngrășat și o ajunge pe Gabriela Cristea: „Asta e...”

Cum a reacționat Andra Măruță după ce a fost criticată că s-a îngrășat și o ajunge pe Gabriela Cristea: „Asta e...”
| Foto: click

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, însă de curând a fost criticată din cauza kilogramelor sale.

Andra adoră să gătească, iar în pandemie a făcut asta din plin. Cum iubește mâncarea la fel de mult, artista a început să adune câteva kilograme în plus în acea perioadă, astfel că s-a îngrășat 10 kilograme și a ajuns să cântărească 70 de kilograme. Anul trecut, soția lui Cătălin Măruță a început să fie mai atentă la mâncare, însă nu a ajuns la rezultatul dorit de ea.

Artista a declarat că în luna decembrie 2021 cântărea 70 de kilograme și că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar una dintre surorile ei, care o vizitase exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Începuse o dietă, dar nu a ținut un regim special, practic, a înjumătățit mâncarea.

Și, deși este iubită de către fani, întotdeauna sunt prezenți și cei care observă anumite lucruri. La sfârșitul anului trecut, într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14, potrivit click.ro.

Comenteaza