Video Culiță Sterp, aluzie la accidentul de la Cluj în mesajul de Crăciun:  „Te rog, Doamne, să ne ierți, că nu ne-ai făcut perfecți”

Culiță Sterp, aluzie la accidentul de la Cluj în mesajul de Crăciun:  „Te rog, Doamne, să ne ierți, că nu ne-ai făcut perfecți”

În ziua de Crăciun, Culiță Sterp a fost generos cu toți colindătorii pe care i-a întâlnit. Artistul s-a filmat scoțând un teanc de bani din buzunar: „Îi împărțiți voi”. Apoi a postat totul pe internet, cu un mesaj care face trimitere la accidentul provocat de artist la Cluj.

Culiță Sterp a petrecut prima zi de Crăciun alături de familie și de cei dragi. Colindătorii i-au trecut pragul într-un număr mare, iar artistul a fost generos cu fiecare în parte. 

De această dată, a răsplătit colindătorii cu mare generozitate, după ce a scos din buzunar un teanc de bani. 

Alături de Milan și de mama Geta, Culiță Sterp a așteptat să fie colindat, moment în care artistul a scos din buzunar teancul de bani și le-a dat tinerilor suma de 1 000 de lei, pentru a o împărți între ei. Cântărețul a postat în mediul online un filmuleț în care se vede cum colindătorii rămân surprinși de suma pe care le-a oferit-o. 

„Bravo, să trăiți, să fiți sănătoși! Uite aici 10 milioane. Îi împărțiți voi”, le-a spus Culiță Sterp colindătorilor în momentul în care le-a dat banii, potrivit wowbiz.

Se pare că artistul a apreciat nu doar prestația colindătorilor, ci și versurile colindului pe care l-au cântat. „Te rog, Doamne, să ne ierți, că nu ne-ai făcut perfecți” este versul pe care Culiță Sterp l-a scris în descrierea filmulețului postat pe TikTok, amintindu-le tuturor fanilor lui că orice om poate să greșească, mai mult sau mai puțin, făcând aluzie la greșeala pe care a comis-o în momentul în care a produs accidentul rutier din Cluj, în urmă cu circa o lună. La acel moment, artistul a fost foarte judecat de internauți din cauza greșelii pe care a făcut-o.

VIDEO AICI

Comenteaza