Video Clujul, lăudat de tânărul care a renunțat la Google și Facebook pentru a educa tinerii pe YouTube

Clujul, lăudat de tânărul care a renunțat la Google și Facebook pentru a educa tinerii pe YouTube

A lucrat pentru Google și Facebook, dar a decis să se întoarcă în România pentru a educa tinerii români printr-un vlog pe YouTube. Tânărul programator a fost în vizită la Cluj-Napoca și îți spune la ce capitole depășește Bucureștiul.

"Viața în București e greu de egalat la multe capitole, dar dacă e un oraș în România care să ofere un pachet complet, poate mai bun, Clujul e acela", spune tânărul în mesajul care însoțește vlog-ul său.

A refuzat joburi la giganții IT din SUA pentru a educa tinerii români printr-un vlog pe YouTube

Masterand la informatică, fost intern la companiile Google și Facebook, Dascălu vorbește în clipurile sale, la care sunt abonați 130.000 de utilizatori, despre cum facultatea nu te ajută, despre lucrurile pe care nu le înveți la școală, despre sens în viață și în carieră, lene și ambiție, greutăți și bucurii.

Printre întrebările pe care le primește cel mai frecvent de la urmăritorii săi se numără “De ce te-ai întors în România?”, “Pot să învăț informatică dacă nu am făcut facultate?” și “Cum fac și eu bani de acasă?”. Dascălu răspunde la aceste întrebări prin clipurile sale, însă și într-un articol publicat de start-up.ro. 

Comenteaza