Clujenii, stimulaţi pentru o seară de Mama Natură GALERIE FOTO

Clujenii, stimulaţi pentru o seară de Mama Natură GALERIE FOTO
Sute de clujeni s-au călcat în picioare sâmbătă seara în clubul After Eight ca să o vadă live pe vedeta de televiziune Roxana Ionescu, alias Mama Natură, capul de afiş al prezentării de lenjerie intimă de lux Entran Forte.
În prima parte şi-au făcut apariţia mai mulţi “îngeraşi” cu aripi în formă de inimi roşii care au făcut furori printre reprezentanţii de sex masculin aflaţi în public în momentul în care au defilat pe culoarul delimitat de organizatori. Deşi micuţe de statură, fetele au compensat cu pantofii cu tocuri înalte, corsete şi jartiere, dar mai ales prin farmecul personal.

Din păcate pentru cei care s-au înghesuit în preajma scenei ca să le admire mai bine, accesoriile “îngereşti” nu le-au permis o “evaluare” mai amănunţită. Manechinele au bombardat publicul nu numai cu bezele, ci şi cu stimulente sexuale pe bază de ginseng. Între timp, pe ecrane se proiectau imagini de la astfel de evenimente spectaculoase, cu jocuri de lumini şi dansatori evoluând în “cuşti”.

De altfel, astfel de lansări vor avea loc în mai multe oraşe din ţară. După miezul nopţii, cea mai aşteptată apariţie a serii, Mama Natură, şi-a intrat în rol în lenjerie mulată, în roşu şi negru (culorile serii), înţesată de fundiţe, dar şi cu un push-up generos. Cum cei prezenţi intraseră deja în formă, au ales să petreacă în continuare până la sosirea zorilor.


Etichete
Comenteaza