Clujenii de la Luna Amară și-au anulat concertele. Vând tricouri, hanorace și pene de chitară

Clujenii de la Luna Amară și-au anulat concertele. Vând tricouri, hanorace și pene de chitară

Formația rock clujeană Luna Amară a anunțat că a fost nevoită să amâne mai multe concerte în următoarea perioadă după măsurile instituite de autorități pentru combaterea răspândirii coronavirusului în România.

„Traversăm cu toții o perioada dificilă și nu știm când Luna Amară va putea să se întoarcă pe scenă. Industria muzicală a fost printre primele afectate și probabil va fi printre ultimele care vor reveni la normal. Puteți să susțineți direct formația Luna Amară aici: https://www.patreon.com/lunaamara. Aveți grijă de voi și de cei din jur. Să ne revedem cu bine!"

În lipsa concertelor, formația clujeană s-a apucat să vândă prin internet, alături de albume în format CD sau vinil, tricouri, hanorace sau pene de chitară. Printre albumele puse la bătaie se numără "Asfalt", "Loc lipsă", "Don't Let...", Pietre în alb", "Live la Conti", "Aproape", "Nord". 

Luna Amară este o formație originară din Cluj-Napoca, fondată în 1999 sub numele de Tanagra Noise de către Nicolae Făgădar (voce, chitară), Gheorghe Farcaș (chitară bass). La scurt timp, alți artiști au completat trupa, elementele nou-introduse fiind remarcabile, un instrument aparte, mai rar întâlnit în muzica rock, fiind trompeta (interpretată de Mihnea Blidariu).

Comenteaza