Clujeanca Vlăduța Lupău și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri dureroase despre sarcinile pierdute? „E o traumă...te întrebi de ce...”

Clujeanca Vlăduța Lupău și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri dureroase despre sarcinile pierdute? „E o traumă...te întrebi de ce...”
| Foto: kfetele.ro

Celebra artistă clujeancă, Vlăduța Lupău, a vorbit în cadrul unei recente apariții despre cele două sarcini pierdute.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 32 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară, bucurându-se de un succes considerabil.

Atunci când vine vorba de viața personală, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Adrian Rus.

Cei doi au devenit părinți în anul 2022, atunci când artista a adus pe lume un băiețel pe nume Iair.

Deși acum este o mămică fericită, puțini sunt cei care știu că înainte să îl aducă pe lume pe Iair, vedeta a mai pierdut două sarcini.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre trauma prin care a trecut atunci când a pierdut cele două sarcini.

Artista a mărturisit că acele momente au fost extrem de grele pentru ea, dorindu-și să aducă pe lume un copil.

„ Mi se pare că e o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă mai are unu, chiar dacă nu are niciunu, indiferent. Mi se pare că e o traumă pentru că te întrebi de ce ți s-a întâmplat ție. Am zis că nu a fost să fie, Dumnezeu știe mai bine de ce. El știe când o să fie, dacă o să fie .”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza