Foto Chitaristul Al Di Meola a fost externat: "Îi voi fi veşnic recunoscător medicului şi echipei sale incredibile!"

Chitaristul Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar - Arseni, după probleme cardiace în timpul concertului de la Arenele Romane.

"Astăzi am fost externat după 5 zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni aici în Bucureşti, România! Încă nu-mi vine să cred că s-au întâmplat toate astea! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viaţa şi îi voi fi veşnic recunoscător lui şi echipei sale incredibile!", a scris pe Facebook artistul. 

Al Di Meola le-a mulţumit și celor din familie şi prietenilor.

"Trebuie să le mulţumesc managerului meu de turneu Shannon Duncan (nu ştiu ce m-aş face fără tine), amicilor mei Peo Alfonsi şi Sergio Martinez care m-au ţinut de mână în timp ce eram pe podea în culise ţipând şi gemând, sunetistului meu Robert Harder, soacrei mele Anne care a zburat imediat în SUA pentru a avea grijă de fiica noastră Ava, fiicei mele Oriana care m-a sunat din Chicago în fiecare zi şi lui Stephanie care mi-a oferit o viaţă pentru care sunt gata să lupt cu tot ce am!", a transmis celebrul chitarist. 

Artistul nu a uitat nici de fani:

"Vă mulţumesc mult pentru toate urările de bine, comentariile şi notele voastre! Şi nu aş fi fost aici fără minunatul meu cardiolog, dr. Valentin de la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti! O să o iau mai uşor o perioadă. Am nevoie să mă recuperez complet pentru a mă întoarce să fac muzică şi să o văd pe fetiţa mea Ava crescând. Sunt veşnic recunoscător pentru tot ceea ce fac", a transmis Al Di Meola. 

Chitaristul a ajuns la Spitalul „Bagdasar - Arseni” după ce i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susţinut miercuri seară, la Arenele Romane. După criza medicală prin care a trecut, acesta a anunțat că își amână toate concertele din 2023, urmând să revină pe scenă anul viitor.

 
 

Comenteaza