Două dintre destinaţiile preferate de români, în topul celor mai bune locaţii din lume pentru a cumpăra o casă de vacanță

Două dintre destinaţiile preferate de români, în topul celor mai bune locaţii din lume pentru a cumpăra o casă de vacanță
| Foto: vacanteinspirate.com

Cipru și Grecia sunt considerate cele mai favorabile destinații din Europa pentru cei interesați să cumpere o casă de vacanță, potrivit site-ului de informaţii schengenvisainfo.com.

Acestea sunt concluziile la care s-a ajuns în urma unui studiu recent realizat de Compare the Market, care a analizat locațiile din țări din întreaga lume, luând în considerare factori specifici, cum ar fi lucruri de făcut, accesibilitate, costul vieții, restaurant, incidente de criminalitate și vremea locală, Raportează SchengenVisaInfo.com.

Potrivit studiului, trei din cele zece locații totale se aflau în Cipru, precum și în Grecia, în timp ce se află pe locul doi pe listă ca cea mai bună destinație din lume pentru a obține o casă de vacanță după Veneția din Italia și a fost considerată Paphos, Cipru.

„În timp ce Veneția este un loc uimitor de vizitat, s-ar putea să-ți dorești o casă de vacanță undeva cu mai puțini turiști, unde să te poți scufunda cu adevărat cu localnicii. În acest caz, Paphos din Cipru poate fi o alegere bună”, potrivit studiului publicat prin compararea pieței.

Cipru și Grecia sunt două dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români. De ce nu, în viitor ne-am putea gândi să investim într-o proprietate în una dintre aceste două ţări europene pentru a ne putea bucura oricând de un concediu, la noi acasă. 

Comenteaza