Cât scoți din buzunar dacă vrei să să închiriezi casa de vacanță a Prințului Charles din Transilvania

Cât scoți din buzunar dacă vrei să să închiriezi casa de vacanță a Prințului Charles din Transilvania
| Foto: playtech.ro

Prințul Charles deține o casă de vacanțe în Valea Zălanului, o mică localitate din judeţul Covasna.

Moştenitorul coroanei britanice, prințul Charles, a fost așteptat de locanicii din Valea Zălanului, Covasna, la poarta casei pe care acesta o deține în comună.

Valea Zălanului este un cătun izolat din zona Baraoltului, în care trăiesc puţin mai mult de 100 de suflete, majoritatea dintre ele de vârstă înaintată. Ca să ajungi în Valea Zălanului se mereg în jur de 14 kilometri prin pustietate, pe un drum îngust de ţară, pe care abia dacă încap două mașini în acelaşi timp.

Casele din comună şi-au păstrat arhitectura tradiţională şi farmecul ancestral, motiv pentru care, de mai bine de un deceniu, prinţul Charles a cumpărat un conac vechi, situat la marginea satului. L-a restaurat şi l-a transformat în reşedinţă de vacanţă.

Conform site-ului LaPensiuni, casa de vacanță a prințului Charles are 5 camere cu baie proprie. Astfel, turiștii care vor să petreacă timp în casa moștenitorului coroanei britanice trebuie să știe că o cameră dublă se poate închiria pentru o noapte cu prețuri cuprinse între 533 de lei și 940 de lei, în funcție de opțiunea de servire a mesei, potrivit playtech.ro.

Comenteaza