Cât plătești pentru 3 nopți de cazare la Cluj în timpul festivalului Untold 2022. Prețurile au luat-o razna  

Cât plătești pentru 3 nopți de cazare la Cluj în timpul festivalului Untold 2022. Prețurile au luat-o razna  
| Foto: playtech.ro

 Au apărut primele anunțuri pe site-urile de booking, pentru cazările pe perioada Untold-ului.

Deși Untold va avea loc în perioada 4-7 august 2022, acum, în februarie, cu greu mai pot fi găsite locuri de cazare libere. Iar cele disponibile au prețuri exorbitante. Spre exemplu, o cameră de hotel de 3 stele, de lângă un centru comercial, a ajuns să coste 43.611 lei, preţul fiind doar pentru trei nopți, în condițiile în care festivalul ține patru nopți.

Pentru ediția din acest an, vor urca pe cele patru scene nume celebre, precum Stormzy, Robbie Williams, Martin Garrix, Black Eyed Peas, Armin Van Buuren, David Guetta și The Chainsmokers. Zeci de mii de străini, dar şi români din toate colţurile ţării vor merge la Cluj-Napoca, pentru distracție, însă, prețurile la cazare au luat-o razna.

Cel scump apartament, pentru 3 nopți de cazare, este situat la 3 kilometri distanţă de centrul orașului şi poate găzdui patru adulţi şi doi copii.

„Puteţi anula mai târziu, deci securizaţi-vă acest preţ excelent astăzi”, se menţionează în oferta de pe Booking.com.

Tot în Cluj-Napoca sunt apartamente la 24.480 de lei (cu un dormitor), situate la 3,3 kilometri de centru, sau la 21.000 de lei, un apartament cu trei dormitoare.

Biletele la Untold 2022 s-au vândut ca pâinea caldă şi au costat între 139 de euro + taxe şi 340 de euro + taxe, potrivit playtech.ro. 

Comenteaza