Cât costă biletele la concertul lui Ed Sheeran din România

Cât costă biletele la concertul lui Ed Sheeran din România
| Foto: https://blog.siriusxm.com/ed-sheeran-2023-tour-presale/

Celebrul artist britanic, Ed Sheeran, va concerta a doua oară în țara noastră, în data de 24 august 2024, pe Arena Națională din Capitală. 

Ed Sheeran va concerta în România anul viitor cu ocazia unui turneu european pe care îl va face și-l va începe din Malta. Va ajunge și în Spania, Ungaria, Polonia, Lituania sau Croația. În deschiderea evenimentului din 2024 va cânta Calum Scott, care s-a făcut remarcat la concursul de talente ”ITV Britains Got Talent”. 

Biletele la concertul lui Ed Sheeran din vara anului viitor sunt puse în vânzare începând de joi, 26 octombrie, la ora 10.00, potrivit Eventim. Acestea vor fi vândute doar pe bază de personalizare. 

Suma pe care trebuie să o achite fanii lui Ed Sheeran pornește de la 299 lei. Concret, prețurile variază între 299 lei și 599 lei, la care se adaugă o taxă de comandă/serviciu, de 2, 5%, iar la fiecare comandă nu se pot cumpăra mai mult de șase bilete.

”Această restricție este în vigoare pentru a oferi cât mai multor persoane posibilitatea de a cumpăra bilete în mod corect. Întregul grup trebuie să sosească în același timp cu titularul comenzii (cumpărătorul principal) care deține biletele și care corespund actului său de identitate cu fotografie valabil”, explică organizatorii limita celor șase bilete.

Un alt aspect pe care trebuie să-l ia în considerare cei interesați este faptul că biletele se vor livra în format electronic înainte de evenimentul grandios, ceea ce înseamnă că vor putea fi arătate organizatorilor de pe telefoane.

Comenteaza