Cât au scos din buzunar fițoșii din Mamaia pentru un weekend la mare, de Paște

Cât au scos din buzunar fițoșii din Mamaia pentru un weekend la mare, de Paște
| Foto: impact.ro

Litoralul românesc a devenit unul dintre cele mai scumpe locuri din Europa. Românii au plătit pentru un weekend la mare, cât câștigă alții în câteva luni de muncă. 

Mamaia este una dintre cele mai scumpe stațiuni din Europa și nu numai, având în vedere că în sezonul estival, prețurile practicate aici le depășesc inclusiv pe cele din Miami.

Din cauza pandemiei de coronavirus, cluburile de aici nu pot funcționa în timpul nopții, astfel că proprietarii s-au gândit la o metodă alternativă de a face bani, și anume de a organiza petreceri în timpul zilei.

Așadar, terasele nu au dus lipsă de clienți astăzi, asta în ciuda faptului că pentru rezervarea unei mese de șase persoane, oamenii puși pe distracție au plătit chiar și 5.000 de euro.

Mare le-a fost mirarea turiștilor care au ajuns în Mamaia și au putut observa că nu pot găsi nici o masă liberă.

Parcările din stațiune au fost de asemenea pline, de mașini luxoase, din ele coborând tinerii care abia așteptau să ajungă la petreceri dar și domnișoarele care atrăgeau atenția cu ajutorul diversității ținutelor acestora.

Dintre turiști, o tânără a afirmat că cei prezenți nu au voie să danseze, precum și faptul că nu au voie mai mult de 6 persoane la o masă.

După distracția mult așteptată de la malul mării, aceștia sunt pregătiți pentru a merge la slujba de Înviere, desigur, dotați cu tot echipamentul necesar de protecție printre care și masca de protecție dar și dezinfectant.

Aproximativ 100 de hoteluri i-au așteptat pe turiști în vacanța de Paște. Hotelierii vor trebui să respecte cu strictețe regulile impuse de către autorități și totodată, să funcționeze la o capacitate de 70% din numărul total de locuri de cazare.

Servirea la mese de asemenea va trebui să fie făcută în conformitate cu aceste reguli, astfel că dezinfectarea spațiilor și purtarea măștilor sunt obligatorii.

„În această perioadă, atât hotelierii, cât şi proprietarii de terase şi magazine de pe litoral lucrează intens şi se pregătesc de deschidere: spaţiile verzi sunt amenajate, se fac lucrări de cosmetizare, curăţenie şi igienizare. E un entuziasm general şi toată lumea aşteaptă cu bucurie şi nerăbdare primii turişti din sezon cu atât mai mult cu cât anul trecut litoralul a fost închis pe perioada sărbătorilor de Paşte şi 1 Mai”, afirma în urmă cu o săptămână,  Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, potrivit impact.ro.

Comenteaza