Foto Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit în culise. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit în culise. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie
Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reîntâlnit la cea de-a 26-a ediție a Screen Actors Guild Awards din Los Angeles | Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Brad Pitt şi fosta soţie Jennifer Aniston au avut parte de o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat prieteneşte la doar câteva momente după ce Pitt comentase despre mariajul cu Angelina Jolie, relatează Daily Mail.

Glumind despre faptul că nu are o relaţie în acest moment, la fel ca Aniston, Brad Pitt a spus că va folosi pe Tinder poza cu el de la decernarea premiului, a relatat Daily Mail.

Actriţa în vărstă de 50 de ani, de care Pitt s-a despărţit după un mariaj de cinci ani, a fost premiată pentru rolul din „The Morning Show”, în timp ce fostul ei soţ privea din culise. „Oh, uau!”, a exclamat acesta în timp ce Aniston se îndrepta spre podium, într-o rochie argintie. Ulterior, perechea a fost fotografiată strângându-şi mâinile şi afişându-se extrem de apropiaţi.

CITEŞTE MAI DEPARTE

Comenteaza