Andra, slobodă la gură la "Românii au talent". L-a înjurat pe Bobonete

Andra, slobodă la gură la "Românii au talent". L-a înjurat pe Bobonete

Artista Andra Măruţă, model de mămică şi familistă de nota 10, şi-a dat drumul la gură la emisiunea Românii au talent din ediția de vineri, 8 aprilie, lăsând cu gura căscată o ţară întreagă. 

Clujeanca Andra a avut parte de un derapaj neaşteptat la adresa lui Mihai Bobonete. Aceasta a fost întrebată care este numărul băieților care i-au furat săruturi, de-a lungul vieții.

Artista s-a dezlănțuit şi i-a dat un răspuns șocant colegului său de la masa juriului emisiunii "Românii au talent":„Bobonete: Ia zi, Andra, cu câți băieți te-ai sărutat?
Andra – Noi avem o vorba, ce te f**e pe tine grija cu câți m-am pupat eu? Vrei să scot lista, mă iei în evidență, să îmi faci rău? Nu vă faceți griji, că nu vă spun.
Andi: E de mult timp cu Măruță, câți să fie?
Andra: Hai, nu fiți obraznici! Vorbim de sărutare, da?
Bobonete: Tu, în loc să ieși la suprafață, mai rău te scufunzi.
Andra: Nu oi fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup. M-am pupat și eu cu niște băieți.”, a fost dialogul dintre jurații de la Românii au talent, citat de cancan.ro. 

Deşi totul a fost spus în spirit de glumă, cei doi fiind recunoscuți pentru simțul lor dezvoltat al umorului, replica juratei de la Românii au talent i-a șocat pe toți şi a fost imediat taxată de presă, care a făcut caz de înjurătura artistei din emisiune. 

Comenteaza