Andra, cunoscută vedetă originară din Cluj, are COVID. Nici soţul Cătălin Măruţă şi copiii nu au scăpat

Andra, cunoscută vedetă originară din Cluj, are COVID. Nici soţul Cătălin Măruţă şi copiii nu au scăpat

Andra şi Cătălin Măruţă, dar şi cei doi copii ai lor, au fost infectaţi cu COVID. Anunţul a fost făcut de prezentatorul TV.

Potrivit declaraților lui Cătălin Măruță, el pare că are o formă ușoară a noului coronavirus, însă, Andra se confruntă cu simptome mai delicate.

"Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare", a scris prezentatorul TV pe Instragram. Ulterior a dezvăluit că şi cei doi copii ai săi sunt infectaţi, dar că au forme uşoare. 

Alexandra Irina Mihai, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. s-a născut în Câmpia Turzii, România la 23 august 1986. Este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță,

Etichete
Comenteaza