Anda Adam își deschide club de fițe la Cluj: „Va fi plin de lasere și lumini”. Când are loc inaugurarea

Anda Adam își deschide club de fițe la Cluj: „Va fi plin de lasere și lumini”. Când are loc inaugurarea
| Foto: Facebook - Anda Adam

Artista a anunțat pe Facebook că este gata de o petrecere în alb la noul ei club din Cluj. Locația este în zona Observator, iar la interior va arăta precum cluburile din Mykonos, se laudă vedeta.

Cântăreața Anda Adam a postat recent pe pagina ei de Facebook că este aproape gata de marea deschidere a clubului ei de la Cluj. „Eu sunt gata de un «White party» la clubul pe care il vom deschide curând în Cluj”, a scris artista pe Facebook.

Club Diamond Cluj este numele locației din Campusul Observator, pe strada Republicii nr. 110, exact aceeași locație unde a funcționat clubul PHI 18. Inaugurarea va avea loc pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

În această afacere este implicat și logodnicul ei, Eudor Yosif Mohaci. Cei doi au investit sute de mii de euro în clubul în Cluj-Napoca. În această perioadă, cuplul face naveta Cluj-București pentru a finaliza totul.

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari", a spus Anda Adam pe o rețea de socializare.

Lucrările pentru noul club din Cluj-Napoca au început anul trecut, iar acum sunt pe ultima sută de metri. Cei doi își doresc ca locația să arate precum cele din Mykonos (Grecia), potrivit Click.

În Club se va servi și mâncare, pe lângă băuturile cu preț conform locației „de fițe” și vor fi și seri cu tematică.

Comenteaza