Amintiri din tinereţe: Florin Piersic, marea iubire a Angelei Similea

Amintiri din tinereţe: Florin Piersic, marea iubire a Angelei Similea
Ziarul Libertatea a publicat astăzi un interviu cu fosta noră a Angelei Similea, care spune: Marea iubire a Angelei a fost şi este Florin Piersic.

Bianca Cristinoiu-Jones, fosta noră a Angelei Similea (64 de ani) , a declarat pentru ziarul Libertatea că marea iubire a artistei a fost Florin Piersic (75 de ani).

De altfel, divorţul Angelei Similea de Jan Hilgen, survenit la începutul anilor '90, după o căsnicie de 17 ani, a avut la bază şi faptul că cetăţeanul olandez n-a suportat să fie înşelat de soţie şi cu Florin Piersic, şi cu Victor Surdu.

"Imediat după divorţul de Angela, Jan ne-a spus: «Am suportat faptul că m-a înşelat cu Florin Piersic şi am înţeles-o, pentru că pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vieţii ei. Dar nu mai suport acum să mă înşele din nou cu Surdu! Îmi merit soarta», se plângea Jan şi avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost şi este Florin Piersic!", a mărturisit Bianca.

Angela Similea s-a căsătorit apoi cu Victor Surdu, care a murit anul acesta.

Vedeţi mai jos imagini cu Angela Similea şi Florin Piersic din tinereţe, cântând împreună în studiourile TVR.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza